Balsam profesional pentru par

Balsamurile profesionale de la Kaypro

Dacă ti se pare de necrezut faptul că iti poti schimba culoarea părului fără a-i produce daune  complete in structura, atunci incearca un balsam profesional pentru par nuantator. Ar trebui sa stii cui este potrivită această opțiune blândă de colorare si care sunt avantajele și principiul acțiunii balsamului profesional pentru par. 

Ce este balsamul profesional pentru par 

Balsamul profesional pentru par este un mod foarte bland, dar în același timp eficient, pentru a reînnoi culoarea părului si a-i da stralucire. In cazul balsamului nuantator, pigmentii săi de colorare nu pătrund adânc în structura părului, ci rămân la suprafață. Compoziția balsamurilor profesionale se compară favorabil cu vopselele permanente,  prin absența amoniacului și a peroxidului de hidrogen. În plus, tehnologiile de la brandul profesional Kay adaugă diverse ingrediente cu proprietăți utile – ceramide, vitamine și microelemente pentru a oferi îngrijire parului. 

Balsam profesional pentru par – Nuantator 

Balsamurile profesionale de la Kaypro pentru par, nuanțatoare, diferă de vopselele de par, deoarece efectul lor este superficial, ele doar infasurand structura părului, neutralizand nuanța nedorită. De asemenea, mențin culoarea mai mult timp fata de balsamurile convenționale și dau strălucire. Un astfel de produs cosmetic pentru par, actioneaza doar la suprafață si astfel, nu dăunează structurii părului. Cu ajutorul unui balsam profesional pentru par, nuantator, este ușor de corectat culoarea părului: de exemplu, pentru a consolida tonul cald al părului sau pentru a neutraliza culoarea galbenă nedorită. Balsamul profesional nuantator, face față părului gri, fără probleme. Produsul cosmetic pentru par se aplică ușor și nu necesită o pregătire specială. Balsamul profesional pentru par include ingrediente care îngrijesc în mod eficient părul, întărind și sporind strălucirea acestuia. Avantajul unui astfel de balsam este că, atunci când il utilizezi adăugi nutrienți și menții culoarea.

Balsam profesional pentru par – Tipuri 

Balsamurile profesionale pentru par sunt diferite: pentru blonde și brunete, pentru părul vopsit și natural, pentru mascarea părului gri și cu efect de laminare. Iata care sunt cele mai populare tipuri de balsam profesional pentru par:  

Femeile cu  păr închis la culoare – natural și vopsit, pot folosi balsamuri de nuanțe potrivite, care sporesc adâncimea culorii. O astfel de ingrijire va crea un ton mai bogat și mai versatil in doar cateva minute. Tot ce este necesar, este să alegi nuanța dorită din catalogul Kay. Există balsamuri profesionale pentru par, nuantatoare, pentru toate culorile de par, care nu numai că nuanțează părul în culori multidimensionale, dar au și efectul de laminare. În interiorul unor astfel de produse de înfrumusețare exista componente de îngrijire utile, care netezesc și întăresc cuticula părului, oferind un par neted cu o strălucire sănătoasă. 

Balsamul profesional pentru par este un pas esențial în îngrijirea părului. Samponul este conceput pentru a curăța părul de sebum, murdărie, celule moarte de piele și alte impurități. Cu toate acestea, în procesul de utilizare a acestuia, de multe ori curg lipidele naturale din păr, facand parul uscat și fragil. In mod normal ai avea nevoie de tratamente pentru ingrijire, insa,  balsamul professional pentru păr vine ca o salvare. Cu ajutorul său, părul este transformat, devine mai neted și capătă o strălucire sănătoasă. În plus, atunci când iti clatesti parul cu balsam profesional, apare o strălucire specială, adăugând un efect satinat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *