Cum sa aplici un machiaj profesionist

tip de machiaj profesional

Este usor sa iti faci singura machiajul, dar daca vreti sa stiti cum sa aplicati un machiaj profesional, atunci acest articol este pentru dvs.! Retineti ca, in timp ce artistelor profesioniste de machiaj li se cere creativitate, sunt de multe ori momente cand e nevoie de a crea aspecte pe care anumite situatii le solicita, precum o petrecere, munca de zi cu zi sau o nunta. Iata cateva idei despre ce sa faceti pentru a avea un machiaj profesional: 

1. Fondul de ten si corectorul 

Exista o multime de moduri diferite de a aplica machiajul – unor persoane le place sa aiba o acoperire completa, foarte detaliata si atragatoare, iar altora le place sa fie ceva mai usor, aratand un finisaj mai natural. In lumea machiajului profesionist, aplicarea depinde de ceea ce este necesar.  

Fondul de ten 

Contrar credintei populare, fondul de ten nu trebuie sa acopere tot. Trebuie sa acopere doar anumite zone precum roseata, petele de la cosuri si altele asemenea. Important de remarcat este potrivirea culorilor si chiar aplicarea. Un fond de ten cu aspect natural incepe cu o ingrijire buna a pielii si se aplica mai putin pe fata. Amestecarea uniforma ajuta, de asemenea, la crearea unui finisaj perfect. 

Corectorul 

Aceast tip de machiaj profesional este adesea uitat atunci cand se face machiajul de zi cu zi, dar ar trebui sa stiti ca acesta este unul dintre cele mai importante lucruri de facut daca doriti sa aratati proaspete. 

2. Fard 

Poti renunta la orice, cu exceptia fardului. In zilele in care chiar va grabiti, nu iesiti niciodata din casa fara fard de obraz. Blush-ul ofera imediat fetei tale o stralucire cu aspect sanatos, indepartand oboseala pielii. Asa ca este important sa stiti sa puneti fardul pe forma fetei dvs. In functie de modul in care il aplicati, acesta va poate face fata sa para mai lunga, mai ingusta sau chiar mai mare.  

tip de machiaj profesional

3. Conturul 

Kevyn Aucoin este creatorul acestei tehnici de machiaj. Cu toate acestea, atunci cand spui contur, inseamna automat ca sculptezi si evidentiezi. 

Sculptura creeaza umbre catre zonele fetei dvs. sau chiar corpului pe care vrei sa le retragi. Pe scurt, dati ideea de micsorare. Intre timp, evidentierea este atunci cand atragi zone de pe fata sau corp pe care vrei sa le scoti in evidenta. 

Pentru o conturare mai naturala, cel mai bine este sa folositi produse crema. Pe de alta parte, produsele care contin pudra vor parea mai pronuntate, astfel incat acestea sunt cele mai bune pentru sedinte foto sau evenimente formale. Exista o singura tehnica cheie pentru conturare si care se imbina! Orice ati face, trebuie sa va asigurati ca nu vor exista linii vizibile sau dure pe fata dvs. Totul ar trebui sa arate fara probleme si veti putea face asta daca amestecati cu rabdare. 

4. Sprancenele 

Sprancenele iti pot crea sau distruge tot aspectul. Daca stiti sa aplicati machiajul profesional, dar nu stiti cum sa va faceti sprancenele in mod corespunzator, atunci trebuie sa invatati cum sa faceti acest lucru. 

In general, sprancenele incep de unde incepe coltul interior al ochilor, dar in functie de cat de ingust doriti sa arate nasul dvs., puteti estompa produsul spre zona nasului mai aproape unul de celalalt. Ca regula generala, sprancenele dvs. pot crea o iluzie a unui nas mai ingust sau a unui nas mai larg, in functie de cat de departe sau de aproape sunt. 

Atunci cand aplicati un produs pentru sprancene incepeti intotdeauna cu zona de arcuire, doar pentru ca aplicarea pare sa fie mai intunecata prima data cand puneti produsul. 

5. Mascara si genele false 

Nu toata lumea este binecuvantata cu acele gene lungi si ondulate, de aceea de multe ori, apelam la genele false. Este un lucru sa aplici gene false cuiva si altul daca trebuie sa va aplicati singura. 

Aveti nevoie doar de patru produse, penseta, oglinda de buzunar, lipici de gene si genele false. Tineti genele cu penseta, asezati oglinda de buzunar pe palma sau pe o suprafata plana mai mica decat pozitia dvs. Aplicati lipici pe gene si lasati-le sa stea in jur de 10-15 secunde. Apoi, uitati-va in jos la oglinda pentru a-ti aplica genele false.  

Sa stiti cum sa aplicati machiajul profesional poate fi descurajant pentru multe femei, dar este un lucru bun ca poti sa il stergi cand nu iti place. Continuati sa exersati si sa lucrati la abilitatile dvs. de machiaj profesional, deoarece este ceva care necesita timp pentru a-l stapani. Chiar si profesionistii de machiaj trebuie sa studieze si sa practice.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *