Banda de alergat pentru antrenamente precise

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Banda de alergat este una dintre cele mai populare dispozitive de interior. Dar cum alergi eficient, care este diferența față de exterior și cum te antrenezi? Ligamentele sunt bine amortizate și absolut plate și acest lucru reduce încărcările de impact care apar asupra ligamentelor, tendoanelor și articulațiilor. Ești complet independent de condițiile meteo și de drum și te poți antrena atunci când afară este extrem de frig, alunecos sau chiar gheață. Întunericul nu contează, te poți antrena la orice oră din zi sau din noapte.

Sarcină dozată precis

Chiar dacă locuiești într-o zonă care este la fel de plată precum o câmpie, poți include alergări montane și alergări de rezistență la forță în antrenament. Te poți antrena doar pentru a alerga eficient în sus. Nu este nevoie să alergi în vale, ceea ce este deosebit de stresant pentru articulații și ligamente și acest lucru nu este posibil în natură. Sarcina poate fi dozată foarte precis, deoarece poți seta ritmul exact și poți monitoriza îndeaproape ritmul cardiac. Alergările cu intervale pot fi antrenate foarte precis. În special, vitezele stabilite sunt mai ușor de menținut pe banda de alergat, decât atunci când alergi afară.

Banda de alergat: Totul depinde de înclinație

Când te antrenezi pe banda de alergat, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont. Tehnica de alergat este diferită de alergarea în natură, unde este necesară o amprentă puternică pe sol, pentru a obține o mișcare înainte. Este necesar un comportament de rulare complet diferit, deoarece cu banda de alergat, suprafața pur și simplu se mișcă sub tine – indiferent de rezistența amprentei.

Pentru a avea în continuare o secvență similară de mișcări, ar trebui să setezi o înclinare scăzută pentru a obține o amprentă activă. Chiar dacă dorești să faci alergare de antrenament pe teren plat, setează o înclinație între 1,0 și 1,5 la sută.

Poți opta pentru acasă pentru aceste 2 modele de benzi de alergare pliabile:

spot_imgspot_img