Becali le-a semnat sentinţa: trei fotbalişti, OUT de la FCSB: “N-au ce căuta aici!”. Cine o părăseşte pe vicecampioană la vară | News20
Becali le-a semnat sentinţa: trei fotbalişti, OUT de la FCSB: "N-au ce căuta aici!". Cine o părăseşte pe vicecampioană la vară

Trei fotbalişti de la FCSB şi-au semnat sentinţa după egalul de la Voluntari, 2-2 pe terenul echipei din Ilfov. Gigi Becali (60 de ani) a “tunat” la finalul partidei şi i-a criticat pe Alexandru Stan şi Florentin Matei. In plus, omul de afaceri spune că, chiar dacă FCSB va lua titlul, nu se va califica în grupele vreunei cupe europene.

 
Becali a comentat şi faptul că Teja a epuizat toate schimbările încă de la pauză şi a spus că Stan şi Matei au fost printre cei mai slabi fotbalişti de pe teren. “Parcă e copil de mingi”, a spus Becali despre Florentin Matei, fotbalist adus cu mare fast la începutul lui 2019 de vicecampioana României. Acum, acesta a intrat în disgraţia lui Becali.

“Sunt vreo trei jucători care n-au ce căuta aici. Mai contează dacă a riscat cu schimbările la pauză? Nu e o echipă de fotbal! Poţi să ai vreo valoare dacă iei trei puncte cu ultimele trei clasate? Hai, mă, nene… (râde în hohote, întrebat dacă în playoff vor avea rezultate). L-am luat pe Stan, un meci n-am câştigat cu el. Matei, la Astra era fotbalist. Acum, parcă e un copil de mingi. Doamne fereşte! Nu ştiu, domnule… Tragem la titlu, dar cum să putem să-l luăm? Poate vrea Dumnezeu. Şi dacă îl luăm, ce facem cu el? O echipă care nu bate Voluntariul, Chiajna şi Călăraşiul, poate să se califice în Liga Campionilor? Păi ne ducem la balamuc. Ăştia nu sunt fotbalişti!”, a spus Gigi Becali, sâmbătă seara, la DigiSport.

FC Voluntari – FCSB s-a terminat 2-2, după ce Tănase (14, penalty) şi Hora (48), respectiv Armaş (28) şi Căpăţînă (45+1) au marcat. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul doi în clasament, cu 49 de puncte, în timp ce FC Voluntari e penultima, cu 21 de puncte. În plus, Pintilii s-a accidentat în prima repriză şi a ieşit de pe teren înainte de pauză, în minutul 41.

NEWS20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *