Beton amprentat cu Alfa Beton – cel mai bun pavaj pentru curtea dumneavoastra!

Exista foarte multe modalitati prin care se poate pava o curte, insa, de departe cea mai reusita atat din punctul de vedere al aspectului cat si al calitatii in sine, este reprezentata de betonul amprentat.

Obtinerea unui pavaj beton amprentat se obtine prin imprimarea unui strat de beton crud, strat care este amestecat cu diversi adezivi speciali, rasini dar si coloranti pentru obtinerea mai multor modele, forma finala fiind realizata cu ajutorul unor matrite.

De regula betonul amprentat se foloseste pentru pavaje in centre comerciale, curti, alei, garaje, parcari, trotuare si asa mai departe, avand astfel o foarte mare varietate de posiblitati in utilizare, rezultatul final fiind unul cu adevarat premium din toate punctele de vedere.

Tehnologia avansata din prezent ne ajuta sa obtinem pavaje exceptionale din punct de vedere estetic, fiind imitate aproape la perfectie caramizi, piatra naturala, lemn, chiar gresia si multe altele.

Practic, acest pavaj beton amprentat, se poate turna oriunde se doreste o suprafata plana, realizata dintr-un pavaj de cea mai buna calitate. Betonul poate fi unul obisnuit, de exemplu cu granulatie maxima de 16 mm, si poate fi armat cu microfibre elastice. La punerea in opera trebuie realizata o vibrare sustinuta in masa betonului si apoi trebuie obtinuta o suprafata neteda si foarte fina, cu ajutorul unor scule de finisare a suprafetei.

In ceea ce priveste etapele de executare ale unui astfel de pavaj din beton amprentat, lucrurile sunt destul de simple, insa, cel sau cei care se ocupa de lucrare, trebuie sa dispuna de cunostintele necesare astfel incat rezultatul final sa fie unul cu adevarat apreciabil. Pe scurt, etapele constau in pregatirea terenului, turnarea betonului, aplicarea culorii, aplicarea prafului antilipire, amprentarea, curatarea si lacuirea.

Daca locuiti in capitala, o solutie excelenta pentru beton amprentat Bucuresti, este pusa la dispozitia dumneavoatra la numai un click departare, de echipa Alfabeton.info. Acestia va asteapta cu cele mai bune idei si sfaturi, astfel incat sa puteti realiza o investitie trainica dar si cu cele mai accesibile costuri, bineinteles fara a fi omisa calitatea. Pe site-ul lor veti gasi nenumarate informatii extrem de utile cu privire la caracteristicile si avantajele betonului amprentat, iar noi va recomandam cu caldura sa cititi despre ce este vorba iar la final poate veti lua decizia inteleapta pentru nevoile pe care le aveti.

Nu locuiti in Bucuresti? Ei bine, cei de la Alfabeton.info va pot ajuta chiar si cu beton amprentat Pitesti, Craiova sau Timisoara de exemplu, plus in multe alte locatii din tara. Aceasta este una dintre cele mai importante echipe care activeaza in domeniul constructiilor pe aceasta nisa, experienta si calitatea serviciilor oferite, fiind extrem de apreciate chiar si de concurenta.

Cu ajutorul betonului amprentat Alfabeton.info pot fi obtinute suprafete frumoase si durabile, care depasesc oricare alte forme de pavaj atat din punct de vedere estetic, cat si al rezistentei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *