Bill Gates, prima apariție publică după divorț. Aceasta va fi următoarea provocare! – Capital

“Inovația, în special în ceea ce privește vaccinurile, a fost mai rapidă ca niciodată. Mai repede decât oameni ca dr. Fauci și ca mine ne-am fi așteptat”, a spus Gates.

Primele dezvăluiri ale lui Bill Gates

„În decurs de un an, de când a apărut virusul și am văzut mutațiile lui, mai multe companii, începând cu Pfizer și Moderna, au avut vaccinuri care s-au dovedit a fi incredibil de eficiente”, a adăugat fostul patron Microsoft.

El a adăugat că, până când SUA nu va „atinge vaccinarea de 80%, vom avea în continuare focare semnificative ale bolii” în America.

Chiar dacă SUA revin la o aparentă viață pre-pandemică, COVID-19 a modelat o mare parte din viitorul forței de muncă, în special cu apariția unor noi oportunități de muncă virtuală.

Marea greşeală a lui Bill Gates

“Am scris acum 25 de ani că digitalul va face centrele orașelor mai puțin importante. Cu siguranță, am greșit și mai mult”, a spus Gates, adăugând că pandemia a schimbat de atunci modul în care oamenii văd întâlnirile virtuale.

Miliardarul care a anticipat încă din 2015 că lumea nu e pregătită pentru amenințarea unei pandemii, a prezis miercuri că schimbările climatice vor fi următoarea mare provocare a umanității, afirmație pe care a mai făcut-o.

„Costul real al pregătirii pentru următoarea pandemie nu este gigantic. Dacă ne uităm la măsurile de precauție pe care le luăm pentru bugetul nostru de apărare, pregătirea pentru o pandemie nu va depăși aproximativ 1%”, crede Gates. Cele mai mari cheltuieli, a prezis el, vor proveni din eforturile viitoare de combatere a schimbărilor climatice.

Apariția publică a lui Gates vine în contextul informațiilor din presă conform căroa Microsoft l-a anchetat, cu puțin timp înainte de a părăsi consiliul de administrație al companiei, pentru o aventură pe care ar fi avut-o acum 20 de ani. Gigantul tehnologic a admis că a efectuat o anchetă și a oferit sprijin angajatei care a depus plângerea.

 

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *