DEZBATERE Cât este de pregătită România pentru tranziția energetică? Răzvan Nicolescu și Dumitru Chisăliță, la interviurile HotNews.ro LIVE, luni, de la 11.45 – Romania in Europa

Cât este de pregătită România pentru tranziția energetică? Ce impact va avea aceasta asupra sectorului energetic? Cât de dificilă va fi renunțarea la cărbune și cât timp avem la dispoziție pentru a folosi gazul ca sursă energetică de tranziție? Care este viitorul energiei nucleare? Este hidrogenul o sursă de energie a viitorului sau un vector al energiei? Ce fonduri europene se vor afla la dispoziția României și ce trebuie să facă autoritățile pentru a le folosi cu succes? Ar trebui crescută ținta de regenerabile din consumul national de energie? Acestea sunt câteva întrebări la care vor răspunde Răzvan Nicolescu, președintele Asociației pentru Energie Curată și Combaterea Schimbărilor Climatice, și Dumitru Chisăliță, președintele Asociației Energia Inteligentă, luni, începând cu ora 11.45, la interviurile HotNews.ro LIVE.

  • Cititorii HotNews.ro le pot adresa întrebări invitaților, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele conținând injurii sau atacuri la persoană nu vor fi aprobate.

Dezbaterea, al cărei moderator va fi Claudia Pîrvoiu, va fi transmisă pe conturile de Facebook și YouTube ale HotNews.ro.

Acest articol face parte din proiectul România în Europa, o inițiativă HotNews.ro, susținută de Fundația Konrad Adenauer. Opiniile prezentate în materialele proiectului nu reprezintă în mod necesar poziția partenerului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *