Birouri în Oradea pentru freelanceri și firme

În perioadele de criză economică, multe companii aleg un centru de afaceri în locul unui birou independent, amplasat undeva în orașul în care își desfășoară activitatea. Datorită acestui lucru, cheltuielile lunare sunt fixe și mult diminuate față de situația în care s-ar alege un apartament de bloc pentru a-l transforma de la zero în spațiu de birouri.

Dacă vrei ca în 2020 să îți extinzi sfera de acțiune a firmei tale și în partea de nord-vest a țării, probabil că o idee bună ar fi să cauți niște birouri de închiriat Oradea. În acest sens GVA Birouri îți stă la dispoziție cu cele mai bune oferte imobiliare de acest gen și cu agenți competenți care îți pot face recomandări pertinente în raport de nevoile tale specifice.

Ce contează cu adevărat atunci când decizi ca să închiriezi un birou de firmă?

Cu siguranță locația este un factor decisiv. La urma urmei, trebuie să fii aproape de locul în care se întâmplă lucrurile importante pentru business-ul tău.

Mai mult decât atât: dacă în respectivul birou se oferă consultanță unor anumite segmente de clienți, cu atât mai mult amplasarea este importantă și merită investiția de a fi într-o locație excelentă. Plus că este vorba de închiriere, adică pe plata unor rare lunare, nu de achiziția unui imobil a cărui valoare ar putea crește sau diminua pe parcurs.

Dacă la un moment dat decizi că birourile pe care le-ai luat pe baza unui contract de locațiune nu mai îți satisfac așteptările din variate motive (schimbarea specificul activității de consultanță acordată, diminuării sau creșterii prea mari a numărului de clienți ce apelează la serviciile respectivului birou), poți mult mai ușor să te muți într-o altă locație, decât dacă spațiul unde ți-ai desfășurat activitatea până atunci este proprietatea firmei tale.

Un birou pentru un freelancer. De ce e necesar?

De un spațiu de birouri ai nevoie și dacă ești freelancer și nu vrei să mai lucrezi acasă. Poți avea un loc închiriat unde fără birocrație, intri și te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat, fără a mai fi deranjat de vecinul care tocmai s-a decis că își schimbe gresia din bucătărie, de rudele care nu respectă faptul că tu muncești chiar dacă o faci de acasă. Cheia biroului tău este a ta și poți folosi 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Mai ales dacă faci o activitate creativă, este mult mai simplu să fii liniștit, fără bruiaje exterioare. Când închiriezi un spațiu de birouri, ai un mediu profesionist care nu are distracții. Te poți concentra mai mult pe munca ta și deseori te poți descurca mai bine.

Mulți freelanceri încearcă să iasă din casa lor lucrând de la distanță în ceainării, cafenele și alte locuri cu Wi-Fi public. În timp ce această soluție  pare ideală în teorie, poate ajunge cu timpul ca să fie destul de costisitoare. 

Dacă lucrezi într-o cafenea, este de așteptat să cumperi o anumită cantitate de cafea, mâncare sau alte produse pe parcursul zilei. Aceste chletuieli se pot acumula rapid și  per total poate fi chiar mai scump decât ceea ce poți plăti pentru o închiriere de birou. Închirierea spațiului pentru birouri este de fapt foarte accesibilă și poate fi adaptată la nevoile tale specifice.

Este absolut crucial pentru freelanceri să se prezinte ca profesioniști responsabili. Clienții îi vor judeca deseori pe freelanceri mai aspru decât pe reprezentanții firmelor consacrate, așa că orice lucru care face un freelancer să pară mai puțin profesionist poate să-l coste mult.

Acesta este motivul pentru care un spațiu de birou este crucial. Nu numai că poți avea o adresă fizică de afaceri, dar poți utiliza, de asemenea, sala de consiliu, atunci când este necesar. În acest fel, poți face o impresie bună – una pe care cu siguranță nu o faci când te întâlnești cu un client important la o cafenea locală. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *