Boc: Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că mă bucur de candidatura premierului Cîțu. Va câștiga șefia PNL – Politic

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că, în opinia sa, Florin Cîţu este “omul care poate duce partidul la nivelul următor”, argumentând că acesta “inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare”. În opinia sa, premierul va câștiga alegerile interne de la congresul din 25 septembrie.

“Din punctul meu de vedere, nu cred că mai este un secret pentru nimeni mă bucur de faptul că premierul României, Florin Cîţu, şi-a anunţat candidatura. Cred cu sinceritate că este omul care poate duce partidul la nivelul următor, mulţumindu-i domnului Orban pentru lucrurile bune pe care le-a făcut, dar, în politică, întotdeauna, discutăm despre viitor, iar Florin Cîţu poate reprezenta viitorul pentru PNL, cu o echipă puternică cu toţii membrii PNL, pentru că inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare şi cred eu că cu el preşedinte PNL şi România va avea de câştigat”, a declarat Emil Boc, duminică, la finalul Consiliului Naţional al PNL, potrivit Agerpres.

El a precizat că a discutat cu Florin Cîţu despre proiectele pe care le are în vedere legate de partid. Boc a subliniat, totodată, că lupta internă din partid va fi câştigată de PNL, întrebat dacă va câştiga Cîţu competiţia la şefia formaţiunii. “Va câştiga această luptă Partidul Naţional Liberal, cu Florin Cîţu preşedinte”, a completat liderul PNL.

Întrebat la ce funcţie va candida, Boc a spus: “La nicio funcţie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *