Bogdan Cojocaru, prefect de Iaşi: Mihai Chirica are restricţii de a intra în Primărie şi de a-şi încasa salariul – Politic

Prefectul judeţului Iaşi, Bogdan Cojocaru, susţine că primarul Mihai Chirica, pus sub control judiciar de procurorii DNA timp de 60 de zile, nu va avea acces în Primărie şi nici nu va încasa salariu, adăugând că Prefectura va analiza dacă se impun şi alte măsuri., potrivit News.ro.

”Am discutat cu colegii din Prefectură. Potrivit documentului pe care îl avem cu toţii, primarul Mihai Chirica are restricţii de a intra în Primărie şi de a-şi încasa salariul. Vom vedea dacă sunt şi alte măsuri pe care Prefectura poate să le ia”, a afirmat prefectul judeţului Iaşi, Bogdan Cojocaru.

Întrebat despre posibilitatea organizării de alegeri anticipate pentru postul de primar, prefectul de Iaşi a spus că până la anticipate drumul este lung.

“Vom vedea ce spun organele de anchetă. În urma consultărilor pe care le vom avea în Instituţia Prefectului, vom lua o decizie”, a afirmat prefectul de Iaşi, Bogdan Cojocaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *