BREAKING NEWS: Răsturnare de situaţie la CFR! Gâlcă şi un fost antrenor din Gruia, ofertaţi de campioană, după ce negocierile cu Dan Petrescu au intrat în impas | News20
BREAKING NEWS: Răsturnare de situaţie la CFR! Gâlcă şi un fost antrenor din Gruia, ofertaţi de campioană, după ce negocierile cu Dan Petrescu au intrat în impas

Răsturnare de situaţie la CFR. Negocierile dintre Dan Petrescu şi campioana României au intrat în impas, iar “Bursucul” are şanse tot mai mici să se întoarcă în Gruia. Conducerea grupării feroviare s-a reorientat deja repede şi a făcut deja două oferte pentru doi antrenori. Este vorba despe Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB, şi italianul Cristiano Bergodi.

DigiSport scrie despre ofertele făcute de CFR, după ce Marius Şumudică şi Edi Iordănescu au ieşit din calcule. Culmea este că CFR-ul l-a vrut din nou pe Edi Iordănescu, după ce l-a dat afară la începutul sezonului, când l-a înlocuit cu portuhgezul Toni Conceicao. Gâlcă este cel mai bine plasat pentru a prelua banca liderului Ligii 1. Singura reţinere a ardelenilor e că Gâlcă ar putea să nu mai cunoască prea bine jucătorii din Liga 1. Absenţa sa din fotbalul românesc este una importantă. De asemenea, Varga crede că la Cluj este nevoie de o mână forte, iar Varga nu ştie dacă Gâlcă este aşa, mai scrie sursa citată.

Costel Gâlcă e ultimul antrenor care a câştigat trofee cu FCSB. Antrenorul i-a dus pe roş-albaştri spre succes în 2015, când a câştigat titlul, Cupa României şi Cupa Ligii. Despre Gâlcă s-a spus că ar fi în pole-position să preia banca tehnică a Viitorului, în cazul în care Gică Hagi va pleca de la gruparea din Ovidiu.

O altă variantă pentru banca CFR-ului este italianul Cristiano Bergodi, acum la FC Voluntari, ultima clasată. Italianul a mai antrenat la CFR în perioada octombrie 2006 – mai 2007. Atunci a rezistat 24 de meciuri şi a avut o medie de 2,04 puncte pe meci.

NEWS20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *