Vettel, declaraţii superbe la adresa lui Michael Schumacher: “Aşa mi-l amintesc” | News20
Vettel, declaraţii superbe la adresa lui Michael Schumacher: "Aşa mi-l amintesc"

Sebastian Vettel (31 ani) a vorbit deschis despre Michael Schumacher, la capătul testelor efectuate de echipele de Formula 1 la Barcelona. Ajuns la Ferrari în 2015, la nouă ani de la ultima cursă a lui “Schumi” pentru Scuderie, Vettel a recunoscut că îi lipsesc discuţiile la telefon cu septuplul campion mondial.

Este mare păcat că nu mai pot să pun mâna pe telefon şi să vorbesc cu el. La început, era idolul meu, îl priveam cu admiraţie. Apoi, l-am cunoscut pe el. Acum, când privesc înapoi, este Michael-omul cel pe care mi-l amintesc, mai puţin pilotul. Asta deşi încă am o profundă admiraţie pentru pilotul de Formula 1″, a spus Vettel, citat de Mirror.

“Acum, vorbesc cu băieţii de la Ferrari care erau aici şi în perioada lui Michael şi ei vorbesc atât de frumos despre el. Şi asta este cea mai bună dovadă că a lăsat ceva uriaş în urmă“, a mai spus cvadruplul campion mondial.

Ferrari îşi pune în Sebastian Vettel toate speranţetele pentru câştigarea unui nou titlu mondial după victoria din 2007 a lui Kimi Raikkonen. Germanul a performat în testele de la Barcelona, fiind una dintre cele mai rapide maşini de pe circuit, alături de Mercedes-ul lui Lewis Hamilton.

Campionatul mondial de Formula 1 debutează peste două săptămâni (15-17 martie), în Australia, acesta urmând a fi cel mai lunmg sezon din istoria competiţiei-regină a motorsportului. Titluri mondiale vor fi decise de 21 de Mari Premii, ultimul programat pe 1 decembrie.

NEWS20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *