BURSA ALEXANDRA MĂCEȘANU PENTRU CURAJ! Se vor oferi 20 de burse anuale pentru tineri de liceu

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei de 15 ani, din Caracal, răpită în urmă cu trei săptămâni, trăiește împreună cu părinții copilei un adevărat coșmar de la tragedie și până astăzi. Durerea și suferința provocată de cele întâmplate cu nepoata sa, l-au făcut pe acest om să lupte cu disperare împotriva ororilor din societatea românească, mai mult decât o făcea doar din poziția de președinte al Coaliției Naționale de Modernizare a României.

Cu o dorință înflăcărată pentru dreptate și stârpirea cangrenei de răpiri, droguri, violuri, crime – la care autoritățile statului asistă neputincioase sau mai rău sunt implicate, Alexandru Cumpănașu lansează o ofertă adresată elevilor de liceu:

”BURSA ALEXANDRA MACESANU PENTRU CURAJ! Impreuna cu familia si cativa prieteni apropiati (oameni de afaceri care nu vor sa-si dea numele) am hotarat sa CINSTIM CURAJUL Alexandrei si indiferent daca este in viata sau nu vom oferi 20 de burse anuale pt tineri de liceu care se vor remarca prin curaj in fata crimei organizate din licee!. In fiecare an de ziua Alexandrei pe 15 Septembrie vom oferi aceste burse copiilor care vor ajuta politia si pe noi sa luptam impotriva RAPIRILOR, DROGURILOR, SANTAJULUI, CLANURILOR INTERLOPE, GASTILOR DE CARTIER. Copiii nu trebuie doar sa fie buni la invatatura, dar si sa invete sa lupte impotriva raului si sa nu le fie frica, sa invete sa fie buni!
Astazi, am depus la Procurorul General 60 DE PAGINI de indicii si informatii despre monstrul de la Caracal si posibili complici ai posibilei omorari a Alexandrei. Cu NUME, date de contact, documente! Incet dar sigur latul in jurul lui Dinca se strange iar procurorii au inceput sa ancheteze si RETEAUA si complicii acestuia. Am urlat despre asta din prima zi si pot sa va spun atat: MOR CU EI DE GAT. PANA CAND JUDETUL OLT nu va fi eliberat de clanurile interlope, nu ma las. Am decis astazi sa formez o echipa de investigatori independenti care sa descopere ADEVARUL! Ii ajutam pe anchetatori nu ii incurcam. Dar nu putem sta nepasatori.”

Sursa: Ziar Harghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *