Butelii de heliu pentru munca ta ușoară

Indiferent ca este vorba despre petreceri dedicate celor mici, de evenimente corporate sau de aniversari restrânse in familie, baloanele colorate umplute cu heliu redau o atmosferă extraordinară. Imaginează-ți ce senzațional este să pășești cu încredere într-un vals delicat alături de persoana iubită, sub dansul colorat și luminos al baloanelor cu heliu, care rămân suspendate în aer întreaga noapte. Pentru a crea un astfel de decor ai nevoie de butelii de heliu. Numai astfel îți poți surprinde invitații cu baloane în culori minunate pe care să le personalizezi cu numere de masă şi să le prinzi într-o manieră elegantă de scaune. Vei da dovadă de multă originalitate, iar efectul va fi unul de excepție. În consecință, cu butelii de heliu vei reuși să umfli rapid baloanele, acestea fiind portabile și ușor de transportat în orice locație.Butelia prezintă siguranță deplină în exploatare întrucât heliul nu are proprietăţi toxice sau inflamabile.

Butelia de heliu de unică folosință este suficientă pentru umflarea cu heliu a aproximativ 30 baloane latex cu diametrul 26 cm, Aceasta este dimensiunea cea mai uzuală pentru baloanele care se comercializează în România. Desigur, dacă dorești să umfli baloane cu diametru mai mic, vei putea umfla mai multe baloane sau dacă ai baloane cu diametru mai mare vei umfla mai puține. Baloanele latex umflate  cu heliu vor pluti până la 8-10 ore. Se poate prelungi durata de plutire a balonului până la 24-30 ore utilizând înainte de umflare Gelul Ultra Hi-Float, pentru tratarea    baloanelor latex în vederea umflării cu heliu.

Butelii cu heliu pentru baloane – economisești aer și timp

Butelia vine însoțită de o duză specială care permite umflarea cu ușurință atât a baloanelor latex, cât și a celor de folii. Aceasta este ideală pentru decorațiuni rapide, oriunde. De exemplu petreceri aniversare, botezuri, nunți, petreceri de firmă sau orice alt tip de eveniment pe care îl organizezi. Butelia de unică folosință cu heliu, este ușor de folosit, fiind destinată tuturor petrecăreților care vor să își decoreze singuri petrecerea. Este ușor de folosit și marele avantaj pe care îl are, este că poate fi transportată foarte ușor, fiind ideală pentru micile petreceri.

Ai un număr mare de baloane de umplut? Vei rămâne rapid fără respirație. Chiar și cu cantități mai mici de baloane, umflarea lor îți provoacă adesea o durere de cap. Dar în ocaziile în care întreaga cameră ar trebui să fie decorată cu baloane grozave, umplerea baloanelor cu o pompă de mână este, de asemenea, consumatoare de timp. De aceea, există pentru tine butelii cu heliu, cu ajutorul cărora poți umple cu ușurință cantități mari de baloane. Fie că este o nuntă, o zi de naștere, fie că sunt alte ocazii, baloanele plutitoare cu heliu sunt întotdeauna o imagine minunată și o amintire plăcută. Lasă baloanele să crească în dimensiune cu butelii de heliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *