Cadouri perfecte pentru femeia insarcinata

femeie-gravida

Prietena voastra trece acum prin numeroase schimbari importante, de aceea este bine de stiut ca sarcina poate fi inconfortabila atat pentru corpul, cat si pentru mintea ei. Este important sa fiti alaturi de ea in aceasta perioada, iar cel mai bun mod de a arata ca o pretuiti este sa-i oferiti un cadou. Un astfel de cadou ar putea fi chiar un lucru util pentru ingrijirea bebelusului sau daca doriti, un cadou special pentru relaxarea mamei.

In primul rand, pentru a gasi un cadouri viitoare mamici cat mai potrivite, trebuie sa aflati ce si-ar dori viitoarea mamica. Nu trebuie sa o intrebati direct, ci doar sa o ascultati ce vorbeste. Ea va mentiona probabil ca are dureri de spate, caz in care ii puteti darui un masaj pentru femeile insarcinate. Asigurati-va ca achizitionati mereu un produs de cea mai buna calitate, astfel incat el sa fie cat mai rezistent. Este bine sa evitati orice cadou care ar putea sa o supere pe viitoarea mamica.

Programarile la un salon de relaxare sau chiar o sedinta foto cu sarcina de care isi va aminti cu drag poate fi o solutie ideala. Programati asadar o sedinta foto profesionala de maternitate ca sa aiba vie mereu amintirea acestor zile. Inainte de programarea foto, puteti merge cu viitoarea mamica la salon, pentru ca aceasta sa se machieze si sa se coafeze. Un alt mod de a va face prietena fericita este sa-i cumparati haine pentru gravidute. Multe femei insarcinate nu vor da bani pentru haine noi pentru ca le vor purta pentru o perioada scurta de timp. Cu siguranta insa vor aprecia o rochie speciala care sa le faca sa se simta bine, in momentul in care cel mic le da batai de cap.

Cremele de ingrijire bio sunt si ele o solutie pentru o femeie gravida, avand in vedere ca ea trece prin niste schimbari inconfortabile. Viitoarea mamica va trebui asadar sa acorde o atentie mai mare ingrijirii pentru a preveni vergeturile sau diverse alte semne de pe corp. Daruiti mamicii creme de ingrijire bio care sa nu contin chimicale ce il pot afecta pe bebelus. Un alt cadou destul de util pentru mamici poate fi o pompa de san. Acest dispozitiv o va ajuta pe mamica atunci cand are treburi de facut prin casa si nu poate alapta bebelusul. Ea va avea totusi pregatit laptele matern. Perna moale de masaj va stimula asadar delicat curgerea laptelui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *