Intrebari uzuale despre un subiect tabu: videochat

Sunt atat de multe studiouri de videochat Iasi, Bucuresti si Cluj si atat de multe modele in Romania, incat este foarte greu sa fie ignorat acest domeniu. Pana la urma, peste 100 000 de modele aleg sa aiba aceasta activitate, iar banii care intra in tara prin aceasta industrie sunt de ordinul miliardelor.

Cu siguranta ai avut cel putin o data curiozitati legate de videochat, fie pentru ca te-ai gandit sa incepi o astfel de activitate, fie pentru ca esti o fire curioasa din fire. Iata, asadar, cateva intrebari uzuale, la care vom incerca sa raspundem:

  1. Cat este de legala aceasta activitate. Este intrebarea care este pe buzele tuturor, iar raspunsul este cat se poate de clar: este o activitate legala. Este adevarat ca exista multe studiouri care activeaza ilegal, fara contracte si fara o autorizare. Nu este si cazul celor mai mari studiouri din tara.
  2. Ce este obligat un model videochat sa faca? Nimic! In cea mai mare parte, modelul ia toate deciziile in legatura cu ceea ce face in fata camerei. Totusi, decizia principala o ia in momentul in care alege intre videochat adult sau video-chat non adult. In cazul videochatului adult, baza comunicarii cu clientii este sexualitatea, asadar, modelele trebuie sa se dezbrace si sa mizeze pe capacitatea de a atrage priviri.
  3. Exista videochat non-adult? Da ! Nu tot video-chatul este bazat pe sexualitate. De multe ori, videochatul non adult poate sa genereze castiguri mai mari decat cel adult, deoarece se bazeaza pe legatura emotionala dintre model si client. Acesta va reveni tot timpul daca acea legatura exista. In plus, activitatea poate sa fie una extrem de interesanta. Nu de putine ori se ajunge la discutii profunde iar modelele au foarte mult de invatat.
  4. Cat poate castiga un model videochat? Mult! Se vehiculeaza foarte multe sume, cele mai multe de ordinul miilor de euro lunar, iar adevarul este ca miturile sunt adevarate. Totusi, nu este usor sa ajungi la castiguri foarte mari. Modelele videochat aflate la inceput s-ar putea sa traiasca o dezamagire in primele luni. Este normal! Castigurile financiare vin odata cu experienta.
  5. Activitatea este confidentiala? Da ! Persoanele care fac videochat se pot bucura de confidentialitate totala. Trebuie, totusi, sa alegi un studio de incredeere pentru a nu avea surprize.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *