Cadourile pentru bărbați, o eternă dilemă despre ce este potrivit și suficient de masculin

3gifts.ro cadouri pentru barbati

Cadourile pentru bărbați stârnesc oricând discuții în contradictoriu și împart publicul în două tabere. Pe de-o parte sunt cei și cele care consideră că un bărbat merită și trebuie să primească lucruri masculine, ce țin de activitățile plăcute. Pe de altă parte sunt cei și cele care consideră mai oportun a oferi unui bărbat un cadou ce va rămâne amintire, o decorațiune spre exemplu.

De fapt este greu de spus dacă categoria de cadouri pentru barbati trebuie să fie una atât de mult supusă unor reguli stricte. Orice cadou oferit trebuie să fie potrivit ocaziei și mai ales destinatarului. Nu toți bărbații sunt pricepuți la meşterit, reparații casnice, cum nu toți sunt adepții distracțiilor frecvente.

Magazinele de profil inspiră publicul

Atunci când sunteți în căutare de cadouri pentru bărbați, este mai simplu să vă orientați mai întâi de toate spre magazinele de profil, cum este și 3gifts.ro spre exemplu. Acestea pun la dispoziție o gamă vastă de opțiuni, în funcție de ocazie, pe categorii de bugete. Sunt o reală sursă de inspirație, chiar și pentru cei care caută ceva hazliu, potrivit totuși destinatarului, celor care preferă opțiuni practice poate.

Din seria de cadouri mereu apreciate vor fi cele cu scop practic – mănuși touchscreen, căni multifuncționale, cu auto-amestecare spre exemplu sau cu un design original și atipic, instrumente de scris cu laser și led etc. Pentru pasionații de vin, pentru cei galanți cărora le place să deguste diverse sortimente de vin și fac din asta un ritual, un cadou potrivit poate fi reprezentat de seturile cu accesorii pentru vin, ambalate elegant.

Elementul surpriză, un cadou amuzant

Dacă destinatarul este un tip haios cu simțul umorului, va aprecia în schimb o glumă bine făcută. Casca de băut bere, șorțurile imprimate sau o pușculiță joc de noroc sunt câteva idei originale. Astfel de cadouri au avantajul de a fi surprinzătoare.

Dacă nu sunt amuzante, atunci este poate de dorit să fie un design atractiv și un obiect ce trece de bariera clasicului. Spre exemplu, un set de pahare pentru shot-uri poate fi în formă de eprubete. Pentru iubitorii de bere un aparat care face spumă va fi echivalentul faptului că purtați de grijă față de ceea ce îi place.

Tricoul pentru slăbit va fi o altă idee atipică, precum sunt și puşculiţele în formă de doză de bere. Astfel de exemple le regăsim în lista celor de la 3gifts.ro, la categoria cadouri pentru bărbați. Au și prețuri accesibile, pentru că un cadou nu trebuie să fie nicicând o povară; de altfel cu cât vă chinuiți să alegeți ceva mai ieftin, cu atât sunt mai multe șanse de a omite să vă orientați realmente spre ce contează – un cadou care să placă, să fie potrivit destinatarului și ocaziei. Bărbatul modern poate fi pasionat de diverse activități, mai atent la fizicul său, la cum arată. Însă în mod cert va aprecia un cadou ales cu bun simţ și bun gust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *