Călin Popescu Tăriceanu rupe tăcerea! Președintele Senatului vorbește despre candidatura PSD ALDE la prezidențiale | NEWS20

„Noi nu negociem cu PSD, avem discuţii, ne înţelegem şi putem lua decizii în mod comun. În ceea ce priveşte o candidatură comună, vom analiza, vom face sondaje şi o să luăm o hotărâre cam după alegerile europarlamentare. Eu mă gândesc foarte serios (la o candidatură la prezidenţiale – n.r.), dar încă nu am luat o hotărâre. Noi trebuie să găsim cea mai bună formulă pentru a-l învinge pe Iohannis. Cea mai mare probabilitate este să mergem cu un candidat comun. Noi avem astăzi o poză de moment. Dacă ea se menţine, atunci sigur că da există o minimă logică în acţiunile noastre. Nu spunem ‘domnule, venim cu unul necunoscut’”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, duminică, la România Tv.

„Analizez această opţiune şi voi anunţa când va fi cazul. Eu îmi doresc să fiu preşedintele unei Românii, dar altfel decât este astăzi. Avem 3 mandate prezidenţiale care au dezbinat românii. Eu vreau să fiu un altfel de preşedinte. Încă nu suntem în situaţia să spunem că decizia va fi luată mâine”, a completat liderul ALDE.

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *