Horoscop 4 martie 2019! Această zodie va avea succes în afaceri! Mare atenție la oamenii din jur, nu toți sunt de încredere. Sfatul zilei: Graba strică treaba! | NEWS20

BERBEC Se pare că îţi merge bine astăzi! O zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul trăirilor emoţionale. Sunt favorizate numai activităţile obişnuite, evită orice schimbare. Ai o idee, un proiect, sau important, sau la care ţii foarte mult, deci este important sentimental, şi nu ştii dacă eşti pe drumul cel mai bun. Ei bine, stelele spun că eşti!

TAUR  Nu uita că graba strică treaba. Te grăbeşti inutil. Trebuie să ţii seama de diferenţe, să cooperezi cu cine trebuie. De faptul că mulţi văd, puţini înţeleg, mulţi chemaţi, puţini aleşi!  Dar, horoscopul tau indica astazi relatii armonice cu cei nascuti in semne de foc si aer si nefavorabile cu semnele de pamant si apa. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari.

GEMENI   Trebuie să faci abstracţie de preferinţele şi interesele tale!  Fii mai reţinut, nu mai face eforturi într-o singură direcţie, în cea a parvenirii tale, măcar astăzi – eşti observat cu atenţie. Astazi esti prea energic si mult prea rapid in gândire pentru cei cu care discuţi. Zâmbeşte mult şi vorbeşte rar, foarte rar.  Este o realitate şi trebuie s-o iei ca atare! Egoismul bine temperat te salveaza de deceptii. 

RAC    Ai destui parşivi şi ipocriţi în jurul tău. Pune-i la punct sau fă-i să se certe între ei. Ai speranţe sau planuri care îţi poartă noroc şi te motivează să petreci o zi fără paraziţi! Zi placută si favorabila pentru mai toate activitatile, dar nimic nu se poate asemui cu vizionarea unui film şi o cina la un restaurant bun! Aspectele horoscopului tău nu contrazic direcţia generală de dezvoltare a viitorului.

LEU    Ai răbdat până nu mai poţi! Conform manualului de fucţionare a zodiei Leului, trebuie să faci scandal, să dai cu pumnul în masă, să spargi pahare. Şi dacă zâmbeşti frumos şi taci din gură? Cu toate că este o zi bună, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când conduci maşina, traversezi strada, pedestru fiind şi mai ales în convorbirile la telefon! De la o vreme ai parerea ca toata lumea are ceva de impartit cu tine. Nu este adevărat!  

FECIOARĂ  Astăzi trebuie să-ţi păstrezi cumpătul în orice moment. Cheltuieşti prea mult şi până la urmă, pe mici lucruri inutile. Şi vorbeşti prea mult! Spre seară, o veste, poate bună, de departe.  Astăzi, fii cumpătat! Mai interesează-te şi de cele ale sufletului. Nu uita că nu ai un suflet, eşti un suflet care are un corp! Anumite zâmbete cu subanţeles si bătai pe umar te ajuta sa tragi concluzia ca lucrurile incep sa mearga spre bine.

BALANŢĂ    Pentru un procent mare din zodie este o zi bună.  Trebuie să fii mai optimist, mai „zen” şi să gândeşti pozitiv. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, cei dragi te laudă şi te ajută!  Evită intervenţiile bruşte şi deciziile pripite. Investiţiile pe termen lung în relaţiile sentimentale făcute astăzi se vor dovedi, paradoxal, foarte profitabile…  Leagă-te la cap pentru ca o să te doara!

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *