Cand este necesara dezinsectia?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dezinsectia este actiunea de eliminare a antropodelor daunatoare, folosindu-se in acest scop un ansamblu de metode fizice si tehnici pentru a scapa de acestea. Se folosesc atat metode mecanice, cat si chimice sau fizice pentru a scapa de aceste insecte, astfel incat sa se previna si sa se controleze in acelasi timp aparitia speciilor de antropode care pot pune probleme. Un contract dezinsecție este ceea ce orice persoana trebuie sa aiba in vedere pentru a scapa de antropodele daunatoare.

Ce este un contract dezinsecție?

Un contract dezinsecție este semnat pentru a scapa de insectele daunatoare dintr-un anumit spatiu. Specialistii resuesc in acest fel sa te scape de o multime de insecte care pot provoca probleme precum sunt plosnitele, puricii, paduchii, acarienii, musculitele negre, moliile, tantarii, viespiile, furnicile sau gandacii de bucatarie. Multe dintre aceste specii sunt foarte daunatoare, acestea afectand grav sanatatea oamenilor, de aceea este necesar sa scapi de acestea intr-un timp cat mai scurt.

Alegad sa tii cont de un contract dezinsecție, vei putea fi sigur de faptul ca specialistii te vor scapa de insectele cu care nu doresti sa ai de-a face. Primul lucru pe care il fac specialistii este cel defensiv si anume cel profilactic, ei oferindu-ti si masuri curative sau de preventie. In acest fel, se reduce semnficativ riscul de infectare cu aceste insecte. Se elimina resturile organice in descompunere pentru ca acestea favorizeaza aparitia larvelor, dar si accesul insectelor adulte la hrana. Actiunea profilactica are un caracter permanent, ea fiind facuta o data la fiecare 3 luni.

In ceea ce priveste mijlocul curativ, acesta presupune luarea masurilor de combatere in focar. Acesta este motivul pentru care daunatorii sunt distrusi in cel mai scurt timp. Combaterea daunatorilor este bine sa se faca intr-un interval de 10-14 zile, astfel incat focarul sa fie distrus. Aceasta etapa este urmata de dezinsectia profilactica. Exista doua tipuri de dezinsectie pe care specialistii le au in vedere, prima fiind dezinsectia ecologica, iar a doua cea chimica.

Dezinsectia ecologica este caracterizata prin amplasarea unor capcane cu un suport adeziv, insectele ramanand imobilizate pe acest suport. Daca este sa vorbim despre metoda chimica, in acest caz sunt folosite substante insecticide de ingestie, dar si de contact. Acestea combat larvele, dar si insectele adulte. Serviciile de dezinsectie sunt foarte importante pentru mediul public, dar si pentru cel privat pentru ca o curatenie adevcata te ajuta sa fii sigur ca traiesti in permanenta intr-un mediu cat mai curat si lipsit de daunatori. Profesionistii te scapa de insectele daunatoare, evitandu-se in acest fel aparitia de boli transmisibile.

Ai in vedere si faptul ca dezinsectia contra gandacilor, puricilor, dar si a plosnitelor trebuie facuta tot timpul anului. In cazul insectelor zburatoare, ea trebuie facuta incepand cu luna martie si pana in luna octombrie, tinand cont de temperatura de afara. Alegand un astfel de serviciu de dezinsectie, vei avea ocazia de a gasi o echipa care sa se adapteze situatiilor in care este implicata. Ea stie care sunt cele mai potrivite solutii pentru tine, astfel incat sa se combata cat mai bine daunatorii.

spot_imgspot_img