Carcasa husa iPad 9.7 inch resigilata in magazinul Huse Laptop


Astazi va invitam sa descoperiti farmecul discret al unui produs resigilat din magazinul Huse Laptop.

Atunci cand vorbim despre produsele resigilate, toata lumea stie ca ne referim la acele comenzi care sunt returnate catre vanzator, din varii motive. De fapt, legea care pune cumparatorul mereu pe primul plan, ii confera acestuia dreptul, asa cum e si firesc, de a trimite inapoi produsul fara a invoca niciun motiv.

De aceea, se intampla uneori ca in termenul legal de 14 zile, consumatorii care au cumparat un produs doar pentru a-l proba, sa-l trimita inapoi, primind banii integral pe comanda.

Desigur, pentru a beneficia de acesta facilitate, clientul trebuie sa returneze produsul exact in aceeasi stare in care a fost cumparat. In caz contrar, acestuia i se va retine din suma pe care o va primi contravaloarea uzurii superficiale.

Daca insa produsul cumparat este atat de uzat incat nu mai poate fi sub nicio forma comercializat, clientul nu il mai poate returna.

In acesta situatie, este clar cred pentru toata lumea ca produsele returnate de clienti, care sunt puse din nou la vanzare de catre magazin cu mentiunea „resigilat”, se afla intr-o stare aproape de cea la care au fost comercializate initial.

Produsele resigilate nu difera de obicei cu nimic de produsele noi, si daca legea nu ar impune ca acestea sa fie marcate astfel, probabil ca in majoritatea cazurilor clientii nu ar putea sa faca diferenta intre unul resigilat si unul nou.

Aceste produse pot avea zgarieturi fine, ambalajul putin deteriorat si… cam atat.

Ceea ce insa face marea diferenta intre produsele resigilate si cele noi este pretul. Un astfel de produs poate ajunge sa coste chiar si cu 50% mai putin decat unul nou, iar cel care va beneficia de acest lucru este, normal, tot clientul.

Gandeste-te ca ai primit o reducere de peste 20% la un produs, doar pentru ca acesta a fost scos din ambalaj si apoi introdus la loc. Suna bine?

Exact in acesta situatie se afla si un produs de genul carcasa cu husa 9.7-inch iPad 6 2018, iPad 5 2017, iPad Pro 9.7-inch, iPad Air, iPad Air 2 care este disponibila in magazinul online Huse Laptop la un pret cu 37% mai scazut decat cel al aceluiasi produs cumparat nou.

Cum ti se pare? Suna bine, nu-i asa? Sa ai un produs aproape nou pe care sa dai cu 100 si ceva de lei mai putin, doar pentru ca a fost scos din ambalaj, nu e rau deloc!

In aceste conditii, nu e de mirare ca stocul produselor resigilate din magazin se epuizeaza instantaneu, mult mai repede decat cel al acelorasi produse vandute la tipla.

Exista chiar consumatori care vaneaza numai aceste tipuri de produse. Unii pentru uzul propriu, iar altii pentru a le vinde mai apoi pe site-urile gen olx, cu un profit frumusel.

Oricum ar fi, sfatul nostru este ca atunci cand vezi un produs pe care ti-l doresti, sa verifici daca nu cumva il gasesti si in varianta resigilat.

Nu uita: produsele resigilate pot fi returnate in aceleasi conditii ca cele noi, deci riscul tau este zero!   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *