Cum să o impresionezi la prima întâlnire?

Este bine cunoscut faptul că prima impresie contează, iar în cazul primei întâlniri ai o singură șansă pentru a face o impresie bună. Evident că sunt și scenarii fericite povestite de cuplurile care sunt împreună, chiar dacă prima întâlnire a fost un eșec.

Conversația

Din cauza emoțiilor și a circumstanțelor, uneori, temele de discuție se epuizează și știm cât de apăsătoare poate fi tăcerea. Pregătește-ți din timp câteva întrebări discrete pe care să le adresezi la momentul potrivit.

Adresează o simplă întrebare și după răspunsul ei, pune alte întrebări potrivite la subiect.

‚‚Phone etiquette’’

Nimic nu afectează o întâlnire mai tare decât telefonul pe care-l verifici constant sau care sună în momentul conversației. Cea mai bună soluție este să-l setezi pe modul Silențios și lasă-l în buzunar.

Nu fi plictisitor

Ține cont că întrebările pe care le adresezi nu trebuie să fie similare cu întrebările de la un interviu de angajare. Pune întrebări despre job, pasiuni, cărți și muzica preferată. Vei fi surprins cât de multe lucruri poți afla despre femeia din fața ta și vei observa cum sentimentele față de ea cresc.

Povești personale

Femeilor le plac bărbații care se pot autoironiza și au un bun simț al umorului. Povestește-i istorii amuzante din copilărie, despre familia și prietenii tăi. Totuși este important să nu te aventurezi și să uiți de limită.

Evită discuțiile negativiste

Pot să apar divergențe între voi din cauza pasiunilor diferite pe care le aveți, dar încearcă să eviți comentariile negative. Cu siguranță nu-ți dorești ca prima întâlnire să se transforme într-o dezbatere înverșunată.

Fii tu însuți

Relaxează-te și nu-ți asuma rolul altei persoane. Este evident faptul că ea a venit deoarece a fost interesată de tine, acum îți rămâne doar să continui în aceeași manieră. Nu o impresiona prin faptele și cuvintele alte persoane. Surprinde-o cu ceva plăcut, oferă-i niște flori sau pregătește un cadou care te reprezintă.

Nu răspunde cu ,,Nu”

Nu răspunde la întrebările ei printr-un simplu ,,Nu’’. Acest cuvânt siguranță poate ucide conversația pe care ai obținut-o până acum. Dezvoltă răspunsul pe care vrei să-l dai, astfel ca să aveți încă un subiect de discutat.

Loc aglomerat sau liniștit?

Un local gălăgios și plin de oameni nu este cel mai potrivit loc pentru prima întâlnire, dar nici să optați pentru un loc extrem de liniștit și izolat nu este recomandabil. Acordă mai multă atenție locului pe care-l stabilești pentru prima întâlnire. Alegeți un loc mai retras dintr-un restaurant, unde să fiți siguri că nici muzica și nici fluxul de oameni nu o să vă deranjeze.

Cât de deschis trebuie să fii?

Partenera ta va fi curioasă să cunoască cât mai multe detalii despre tine, însă păstrează detaliile mai personale pentru perioada care va urma. Subiectele despre foste- sunt tabu, iar insuccesele de la job sau facultate poți să le păstrezi pentru altădată.

Provoac-o să-ți răspundă la întrebări Femeile iubesc cu urechile, dar la fel de mai mult sunt de apreciat bărbații care știu să asculte. Adresează-i cât mai multe întrebări și ascultă cu atenție tot ce-ți povestește. Astfel și tu vei înțelege dacă într-adevăr este persoana potrivită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *