Care este secretul fațetelor dentare

0
Dentocare

Orice metodă de tratament și restaurare a dinților are atât plusuri, cât și avantaje, precum și minusuri și limitări de utilizare. Fațetele pot fi, de asemenea, privite din diferite puncte de vedere – pe de o parte, ca o oportunitate de a oferi rapid zâmbetul perfect și, pe de altă parte, ca o modalitate de a schimba dinții pentru totdeauna.

Există o serie de caracteristici pozitive care fac din fațete dentare o soluție populară pentru frumusețea zâmbetului.

Fațete dentare – Secrete

Nimeni nu va ști despre secretul tău. Fațetele moderne din ceramică sau zirconiu au un aspect 100% natural. Nimeni nu va ști că le ai, cu excepția stomatologului de la clinica stomatologică.

Estetica impecabila a zâmbetului

Cu ajutorul fațetelor dentare se corectează imperfecțiunile minore, precum așchii, fisuri, întunecarea smalțului, ușoară curbură. Dinților li se dă forma dorită, iar aceasta necesită de obicei 1-2 vizite la medic.

Durată lungă de valabilitate

Problema cu frumusețea unui zâmbet se rezolvă prin fațete dentare pe o perioadă de la 5 până la 25 de ani, în funcție de tipul de material din care sunt realizate. Compozitul durează până la 5 ani, iar zirconiul bine plasat va rezista până la 25 de ani, desigur, cu îngrijirea corespunzătoare.

Zâmbet tineresc pentru totdeauna

Nu este un secret pentru nimeni că dinții, ca și pielea, „dau” în mod trădător vârsta. Faţetele dentare ascund schimbările legate de vârstă și vei arăta mai tânăr. În multe cazuri, fațetele dentare sunt singura soluție potrivită atunci când sunt luate în considerare toate avantajele și dezavantajele lor. Instalate după toate regulile, ele fac față excelent rolului lor timp de mulți ani.

Necesitatea tratamentului pe smalț

Chiar înainte de a instala aceste fațete dentare ultrasubţiri, smaltul este prelucrat si nu va arata niciodată la fel ca înainte de procedura. Așadar, faţetele dentare sunt durabile și vor trebui înlocuite la sfârșitul duratei lor de viață. Pentru ca fațetele să se potrivească perfect la ţesuturile dentare, dinții sunt ușor măcinați. Nu trebuie să-ți faci griji, deoarece este îndepărtat un strat minim de smalț.

Pregătirea dintelui este nedureroasă, dar dacă este necesar, medicul stomatolog îți va sugera efectuarea lucrării sub anestezie. Nu poți îndepărta singur fațetele și nu poți sta fără ele, deoarece dinții sunt prelucrați sub ele. Fațetele dentare din porțelan nu necesită îngrijire specială și servesc mai bine de 20 de ani și de asemenea, fac zâmbetul irezistibil.

Unele restricții ale stilului de viață

Dacă pasiunea ta sunt nucile, seminţele și alte alimente solide, va trebui fie să renunți la ele, fie să comanzi o altă metodă de restaurare. Obiceiuri precum mestecatul gumei sau practicarea sporturilor extreme și traumatizante pentru față, vor trebui abandonate dacă te decizi să pui fațete dentare.

Medicul stomatolog este capabil să evalueze corect riscurile, să cântărească toate avantajele și dezavantajele unei astfel de decizii și să le transmită pacientului într-o formă ușor de înțeles. Medicul stomatolog este mereu sincer și vorbește despre toate avantajele și dezavantajele opțiunii alese, iar dacă nu este posibil să se instaleze fațete, va oferi o alternativă.

Nu tolerează compromisuri când vine vorba de calitatea oricărei lucrări – de la curățarea profesională până la instalarea de fațete dentare permanente. Prin urmare, astfel de specialiști nu se tem să ofere garanții pentru munca lor.

De reținut:

1. Fațetele dentare vă pot îmbunătăți aspectul dinților și vă pot oferi un zâmbet frumos. Puteti obtine un nou zambet intr-o singura zi cu fatetele dentare.

2. Fațetele dentare sunt cea mai bună modalitate de a obține un zâmbet frumos fără tratament invaziv și costuri mari.

3. Fațetele dentare sunt folosite de mai bine de 20 de ani și sunt încă cea mai populară alegere pentru albirea dinților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *