Care sunt cele mai frumoase femei din lume

Date:

Hollywood-ul este plin de femei frumoase. Pare nedrept sa incercam sa deslusim cine este cea mai frumoasa, atunci cand adevarul este ca toate sunt. In modurile lor unice, fiecare dintre ele este uimitoare.

Ideea frumusetii feminine s-a schimbat de-a lungul istoriei, variind de la celebrarea formelor materne la impunerea idealurilor unei reprezentari mai slabe a femeilor. Desi standardul s-a schimbat, putem spune cu siguranta ca o anumita frumusete este considerata atemporala, indiferent de perioada.

Primele doua decenii ale secolului al XX-lea au fost o perioada in care imaginea frumusetii unei femei trecea printr-o perioada de tranzitie, influentata de aparitia fotografiei, cinematografiei si mass-media.

Jean Rosemary Shrimpton

Jean Rosemary Shrimpton este un model englez si o actrita. Este una dintre primele supermodele din lume. In timpul varfului carierei sale, fata iconica a lui Jean a fost mai a devenit un nume de uz casnic cu copertele Vogue si Harpers. Editorii din fiecare dintre cele mai importante reviste de stil de viata au fost inspirati de aspectul ei clasic si sofisticat.

Grace Kelly

Grace Kelly are una dintre cele mai faimoase si frumoase fete din lume si suntem siguri ca nu ar fi usor sa gasesti pe cineva care nu este de acord. Avea doar 20 de ani si a inceput sa joace in filme. Frumusetea lui Kelly este legendara, totusi, inainte de a-si dedica viata monarhiei, Grace a avut o cariera de film stralucita inainte de a deveni printesa Monaco.

Marilyn Monroe

Aceasta este cel mai influent sex simbol din lume, Marilyn Monroe. Niciun nume nu este la fel de potrivit pentru frumusetea feminina, precum Marilyn Monroe, o sirena de ecran din anii 1950, a carei viata publica stralucitoare a eclipsat adesea tragica ei viata privata.

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn a fost o actrita britanica recunoscuta pentru rolurile sale de la Hollywood si ca icoana a modei, a fost clasata ca a treia cea mai mare legenda a filmului pentru femei din Epoca de Aur de catre American Film Institute. Audrey Hepburn a fost numita de un grup de experti drept cea mai frumoasa femeie din toate timpurile.

Michelle Pfeiffer

Cu o cariera de actorie care se intinde pe mai multe decenii, aspectul ei neobisnuit de frumos a ajutat-o ​​sa castige unele roluri iconice. Ea este infatisata in rolul de iubita a lui Tony Montana in Scarface.

Vivien Leigh

Vivien Leigh, nascuta in Darjeeling, India, a murit la Londra acum 50 de ani. Actrita britanica a fost nu numai cea mai frumoasa din vremea ei, ci si una dintre cele mai populare actrite. Vivien Leigh este bine-cunoscuta pentru rolul lui Scarlett O’Hara in Gone With The Wind cu alti 1400 de actori.

Charlize Theron

Charlize Theron este o actrita si producatoare americana din Africa de Sud. A fost distinsa cu mai multe premii, printre care un Oscar, ursul de argint pentru cea mai buna actrita. Actrita, in varsta de 44 de ani, a cunoscut faima la Hollywood. Conduce Programul African Outreach si este una dintre cele mai de succes femei de la Hollywood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related