Care sunt cele mai ieftine masini de la inchirieri auto

Cand pleci in concediu poti beneficia de o masina care sa iti ofere intimitate, siguranta si confort. Afla care sunt cele mai bune optiuni din punct de vedere al raportului calaitate/pret in cadrul serviciilor inchirieri auto FocusRent in Bucuresti/ Otopeni sau Cluj.

Dacia Logan

In cazul in care ai apelat la serviciul de inchieri auto pentru ca ai nevoie de o masina spatioasa, economica, iti recomandam Dacia Logan. Aceasta masina cu consum redus este perfecta pentru cei care au de parcurs strazile aglomerate din Bucuresti sau pentru cei care se indreapta spre munte, unde drumul este mereu ingreunat la inceput si sfarsit de weekendul.

Daca optezi pentru o Dacia Logan, vei avea parte de un pret redus (fiind una dintre cele mai ieftine optiuni ale serviciului de inchirieri auto FocusRent.ro), de fiabilitate, siguranta si mult spatiu atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje.

Unul dintre clasicele masini de familie, Dacia Logan ofera confort deplin pentru 5 adulti. Modelul disponibil in cadrul serviciului de inchirieri auto garanteaza o experienta de calitate multumita modului in care a fost gandit spatiul din acesta masina: o raza la nivelul genunchilor de 178 mm si un volum al portbagajului de 510 dm3 in pozitie standard, imbatabil in acest segment

Ford Fiesta

In cadrul unei inchiriei auto, Ford Fiesta este cea mai buna optiune din clasa Economy, avand toate serviciile incluse, full CASCO si un plin de combustibil. De asemenea, vine echipata cu regulator/ limitator de viteza, asistenta la parcare, inchidere centralizata, airbag-uri si sistem audio stereo.

La fel ca alte masini disponibile pentru inchirieri auto, nu ai limita de kilometri si astfel te poti deplasa oriunde doresti.

Totodata, iti recomandam un Ford Fiesta pentru inchirieri auto, din moment ce este un automobil cu consum redus de combustibil, de 5.5 litri/ 100 km – astfel poti parcurge distante lungi fara sa fie nevoie sa te opresti des pentru a alimenta.

Opel Corsa

Una dintre cele mai apreciate masini dintre clientii serviciului de inchirieri auto este Opel Corsa. De dimensiuni reduse, ideale pentru traficul din Bucuresti, si consum redus, Opel Corsa este una dintre cele mai populare alegeri.

Transmisia automata, designul sportiv si cel mai bun sistem audio stereo din clasa sa, sunt doar o parte dintre avantajele de care conducatorii de Opel Corsa se bucura. Motorul ruleaza cu 85-95 CP si consumul de benzina este de 5.5 litri/ 100 km. Mai mult, are un portbagaj spatios, cu o capacitate de aproximativ 200 litri, in care vor incapea bagajele intregii familii.

Indiferent de masina pentru care optezi in cadrul servicilor de inchirieri auto, aceasta poate fi echipata, la cerere, cu anumite accesorii, care sa iti imbunatateasca experienta auto: sistem de navigatie (GPS), scaun copil si/sau portbagaj exterior. De asemenea, poti opta pentru serviciul de transfer de la aeroport sau pentru un sofer personal.

Totodata, pentru un confort sporit, intereseaza-te daca masina ta are (si daca nu are, solicita) Media Nav (sistem de navigatie), radio/CD, dar si prize USB si Jack.

Oricand ai nevoie de inchieri auto, cei de la FocusRent iti stau la dispozitie, atat pe site, prin completarea formularului online, cat si la numarul de telefon (+4)0735-05-7777.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *