Care sunt criteriile in alegerea unei firme de contabilitate?

Expert contabil Timișoara

Indiferent daca vorbim despre o firma mica sau despre o firma mare, serviciile de contabilitate sunt indispensabile. O firma de contabilitate te poate scoate din multe situatii complicate si de asemenea poate sa aiba grija sa nu ajungi niciodata in astfel de situatii. Oferta de astfel de firme de contabilitate este foarte numeroasa, mai ales in orasele mari. Tocmai de aceea, in ceea ce urmeaza vei gasi cateva criterii de care sa tii cont atunci cand ai nevoie sa angajezi o firma de contabilitate Timisoara.

  1. Diversitatea serviciilor oferite

Primul criteriu se refera la serviciile oferite de o astfel de firma de contabilitate Timisoara sau infiintari firme Timisoara. O firma profesionista pe care trebuie sa o alegi pentru contabilitatea afacerii tale trebuie sa ofere servicii complexe si complete. Astfel, serviciile prestate trebuie sa includa evidenta contabila, balante contabile, depunerea de documente, calculul impozitelor datorate, realizarea de bilanturi contabile sau transmiterea de formulare contabile online.

Firmă de contabilitate Timișoara
Business financial concept. busines sman and partner pointing graph paper are meeting to plan sales to meet targets set in next year.
  1. Expertiza echipei de contabili

Un al doilea criteriu se refera la expertiza contabililor care lucreaza pentru firma respectiva. Este foarte important ca firma de contabilitate Timisoara pe care doresti sa o angajezi sa fie formata din experti contabili autorizati CECCAR si care sunt temeinic instruiti in domeniul contabil.

  1. Experienta in domeniul contabil

La expertiza in domeniul contabil putem adauga si experienta in acest domeniu ca fiind un criteriu decisiv atunci cand vine vorba despre alegerea unei firme de contabilitate. Cu cat experienta este mai mare si mai diversificata, cu atat ai garantia faptului ca majoritatea situatiilor contabile ale firmei tale vor fi rezolvate eficient si rapid de catre expertii contabili ai firmei pe care urmeaza sa o angajezi.

  1. Ofera consultanta de specialitate

Domeniul contabil sufera modificari constante si tocmai de aceea atunci cand apelezi la expert contabil Timisoara trebuie sa te asiguri de faptul ca firma respectiva poate sa iti ofere si consultanta de specialitate. In acest fel ai certitudinea ca vei fi mereu la curent cu ultimele modificari legislative in domeniu si vei putea evita orice fel problema.

  1. Ofera reprezentare in relatiile cu institutiile statului si cu tertii

Atunci cand vine vorba despre alegerea unei firme de contabilitate este indicat sa alegi o astfel de firma care ofera reprezentare ONRC si ANAF. De asemenea, daca firma respectiva ofera si servicii de audit financiar atunci cu siguranta ai facut alegerea potrivita in ceea ce inseamna o firma de contabilitate Timisoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *