Carmen Uscatu: Cătălin Cârstoiu, managerul “avem de toate” de la Colectiv, din nou la conducerea Spitalului Universitar – Sanatate

“Avem de toate lovește din nou”, comentează Carmen Uscatu, președintele Asociației Dăruiește Viață, revenirea medicului Cătălin Cârstoiu în funcția de manager al Spitalului Universitar din București, după demiterea Adrianei Nica de către ministrul Victor Costache.

“Întotdeauna m-am gândit că un chirurg care vine din sala de operații nu va înțelege nimic din încrengăturile mafiei din Ministerul Sănătăţii. Iată că Victor Costache l-a numit astăzi pe Cătălin Cîrstoiu, managerul ‘avem de toate’ de la Colectiv, manager, din nou, la Spitalul Universitar de Urgență din București. Bravo și lui Ludovic Orban – Liderul Dreptei Românești!”, afirmă Carmen Uscatu.

Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgență din București, a fost demisă din funcție de ministrul Sănătății, Victor Costache, în urma unui control al Corpului de Control al Ministerului Sănătății. Medicul Cătălin Cârstoiu revine în funcția de manager al Spitalului Universitar. El a mai condus Spitalul Universitar înainte ca Adriana Nica să fie numită manager.

Spitalul Universitar este unul dintre cele mai mari spitale de urgență din București. Potrivit informațiilor apărute în presă în ultimii ani, Adriana Nica, până astăzi managerul Spitalului Universitar, este partenera de viață a fostului primar al Capitalei, Sorin Oprescu.

Victor Costache a decis să trimită Corpul de Control la Spitalul Universitar pe data de 10 februarie.

Citește și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *