Palmare box de la Knockout Store

Cea mai buna metoda de a te antrena cat mai intens si a creste performantele tale sportive este cu ajutorul exercitiilor de palmare.

Knockout Store iti vine in ajutorul tau cu gama de palmare pentru box care sa te ajute sa te antrenezi mult mai bine si intens. Ele sunt realizate din materiale de calitate ridicata si au spuma deansa care sa protejeze atat luptatorul dar si antrenorul.

Aceste exercitii sunt folosite de zeci de ani in sporturile de contact precum boxul, kickboxul, muay thai, MMA.

Palmarele sunt tinute in mana de catre antrenor sau partener la nivelul superior al corpului pentru ca sportivul care loveste sa isi imbunatateasca forma si precizia de lovire. Cei 2 lucreaza impreuna pentru a creste performanta atat in ofensiva dar si defensiva, imbunatatirea reflexelor, conditiei fizice.

Iata cateva beneficii legate de antrenamentul la palmare:

Aceste echipamente sunt foarte ieftine in comparatie cu sacii de box, sunt usor de purtat, avand o durata de viata lunga. Sunt o investitie buna care iti permit sa antrenezi diverse exercitii pentru a creste performanta sportiva.

Daca esti inca nedecis iata mai jos alte beneficii:

Poti sa alegi cele mai bune echipamente de palmare la preturi incepand cu 198 de lei pe www.knock-out.ro

Iti trebuie aceste modele de palmare pentru ca tu sa iti cresti performanta sportiva si sa devii un luptator mai dinamic.

Ele sunt extrem de portabile si incap in geanta sau sacul de antrenament si le poti utiliza oriunde in sala, acasa, dar si pe strada, parc.

Cu ajutorul acestora poti sa iti imbunatatesti rapid viteza de lovire, precizia, si dexteritatea. Pentru ca palmarea de la Knockout si de la Venum are dimensiuni mici, ea poate sa creasca rapid precizia si rapiditatea in lovituri. Ele se pot utiliza in diverse drill-uri si diverse pozitii si sunt folosite de multi luptatori din Romania si din lume pentru ca ei sa isi dezvolte mobilitatea si precizia.

Toate sesiunile de box si de antrenament sunt focusate pe dezvoltarea precizie, mobilitatii in ring, cresterii fortei, iar gama de palmare de la Knockout te va ajuta sa iti cresti sansele de victorie.

Se stie ca in lupte este nevoie de o perioada de adaptare si de incalzire pana cand tendoanele si ligamentele sa se intareasca si sa fie mai mobile/rezistente. In general ai nevoie de 6-10 saptamani pana cand poti sa dai 100% la antrenamentele tale la palmare si sa lovesti rapid, precis si puternic.

Vezi si gama de manusi de box profesionale de la Knockout si devino un luptator de elita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *