Carte funciară online, disponibilă la doar un click distanță!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Documentele de care ai nevoie pentru diferite proiecte se pot obține acum foarte ușor doar prin câteva click-uri și date introduse. Spre exemplu, cartea funciară este unul dintre aceste documente pe care le poți avea într-un timp scurt fără să te deplasezi sau să pierzi timp prețios la ghișee. Pentru a obține actul este necesar să introduci câteva informații pe site-ul extrascfonline.ro și mai apoi îl vei primi prin poșta electronică. Acum ai extrasul de carte funciară disponibil la doar un click distanță!

Comandarea unui astfel de document se face prin introducerea următoarelor informații: tipul său (teren, construcție sau apartament), numărul cărții funciare anterioare, numărul cadastral, topografic, județul, comuna, orașul sau sectorul unde se află terenul sau imobilul în cauză. După ce ai introdus corect aceste informații, e timpul să treci la datele de facturare. Prețul unui extras carte funciara online este unul redus, iar dacă optezi și pentru un al doilea document, costul celui de-al doilea este și mai mic.

Scăpa complet de grijile asupra acestui document! După ce ai completat datele necesare, acesta va ajunge la tine prin poșta electronică și nu este necesar să te deplasezi nici pentru a-l solicita și nici pentru a-l ridica. Prin adresa de e-mail furnizată ți se va trimite documentul și poți începe în scurt timp toate proiectele tale!

Online-ul mai sigur și mai eficient!

De foarte multe ori ne îngrijorăm asupra documentelor pe care trebuie să le obținem. Gândurile că nu vor ajunge în timp util sau într-o stare bună ne fac să fim concentrați doar pe acest subiect, uitând că avem alte lucruri de făcut. Pentru a elimina complet toate aceste griji, e timpul să apelezi la online!

Site-ul extrascfonline.ro îți oferă posibilitatea de a solicita rapid, sigur și doar online extrasul de carte funciară. După ce ai terminat cu furnizarea datelor, poți face în continuare activitățile dorite fără să fii condiționat de data emiterii documentului. Acesta se va livra prin poșta electronică, fiind lipsit de deteriorări așa cum este posibil în cazul poștei tradiționale.

Peste 12000 de extrase au fost procesate în cadrul acestui site, așadar totul se întâmplă în siguranță și cu maximă eficiență! Dacă ai nevoie de un extras de carte funciară online, acum ai ocazia de a-l solicita. Nu mai pune pe pauză proiectele tale și începe să construiești ceea ce îți dorești!

Când ai nevoie de un extras de carte funciară?

În primul rând, trebuie să știi că extrasul de carte funciară este ca un act de identitate al imobilului. Pe acest document se află înscrise informații despre imobil sau teren precum dreptul de proprietate, descrierea acestuia, a vecinătăților, ipoteci ori alte privilegii imobiliare, dacă există.

În al doilea rând, ai nevoie de acesta atunci când reînnoiești actul de identitate, atunci când vrei să semnezi un contract cu un furnizor, dacă vrei să deschizi o firmă sau dacă vrei să soliciți un împrumut la bancă. Documentul este cel care are capacitatea de a securiza o tranzacție, fiind evidența tehnică, economică și juridică asupra unui teren sau imobil.

 

 

 

Contact:

contact@extrascfonline.ro

0746 548 798

spot_imgspot_img