spot_img

Cătălin Drulă spune că USR este pregătit să revină la guvernare / ”Vom fi primul partid în 2024”

Date:

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă a declarat, joi, la Profit TV că actuala coaliţie de guvernare ”are zilele numărate”, iar USR este pregătit să revină la guvernare pentru că ”are cea mai bună resursă umană”, potrivit News.ro.

Catalin DrulaFoto: Agerpres

Întrebat de ce s-ar rupe coaliţia, Drulă a afirmat că ”se rup pentru că sunt şi cetăţeni în ţara asta şi se aude din ce în ce mai mult nemulţumirea oamenilor şi ”împăratul se vede gol”.

Drulă mai crede că, dacă USR nu intră la guvernare până în 2024, pe o bază negociată, va intra după alegeri, din poziţie de prim partid.

O șansă istorică pentru România, PNRR, este făcută praf de PSD-PNL”, a acuzat tot joi președintele interimar al USR, Cătălin Drulă. „Cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din toate PNRR-urile din Europa, autostrada A7, bate pasul pe loc și deja intrăm în mari întârzieri”, susține Drulă, fost ministru al Transporturilor.

Cătălin Drulă spune că realizarea autostrăzii „Moldovei” A7 este în întârziere și ar fi în pericol să rateze absorbția de bani europeni prin PNRR.

Congresul USR urmează să fie organizat în acest an, iar până acum s-au conturat două variante: iunie sau octombrie, a declarat marți preşedintele interimar al partidului, Cătălin Drulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related