Câte motive are un proprietar de magazin să folosească aplicația CASIER TOTAL

0
Plati facturi

Plati facturi

Magazinele de cartier cu toate că au dat senzația că vor dispărea din România în urma avalanșei de Carrefour, Penny, Profi, LIDL, Mega Image și multe alte supermarketuri și hipermarketuri străine, iată că sunt tot printre blocurile noastre. Reușesc să reziste eroic, într-un fel și din pricina managementului defectuos al acestor entități comerciale năpustite asupra pieței din România, management axat pe exploatarea angajaților și implicit, crearea de cozi imense pentru clienți. 

Știm cu toții că de multe ori, decât să intrăm într-un Profi pentru o pâine și o sticlă cu ulei, mai bine ne vedem de treabă. Mergem frumos la magazinul de cartier dintre blocuri, din apropierea reședinței și rezolvăm totul în maxim 1 minut. Aceste magazine de cartier au devenit chiar aur curat în ochii celor care s-au săturat să li se lungească mâinile până la călcâie tot ținând de coșurile grele, așteptând uneori și 10 minute la cozile din aceste supermarketuri apărute printre blocuri precum ciupercile după ploaie. 

Odată cu dezvoltarea supermarketurilor străine s-au dezvoltat și magazinele de cartier care au căutat mereu noi soluții pentru a face rost de mai mulți clienți, iar una dintre aceste soluții o vom prezenta și noi în cele ce urmează. Ea se numește Casier Total, o aplicație care cu siguranță poate ajuta magazinele de cartier să facă rost de un flux de clienți mult mai mare. Haideți să vedem câte motive ar avea un proprietar de magazin să folosească aplicația Casier Total. 

Câte motive are un proprietar de magazin să folosească aplicația CASIER TOTAL

  • Aplicația Casier Total oferă posibilitatea reală de a atrage mai mulți clienți în magazin. În primul rând discutăm despre un sistem complex de încasare facturi utilități, care este la foarte mare căutare în ziua de azi. Oamenii doresc să scape cât mai simplu și facil de facturile de la utilități și metoda „la colțul blocului” este de departe cea mai rapidă, în special pentru cei care nu doresc sau nu cunosc să folosească internetul în această problemă. În al doilea rând, un client care intră să plătească o factură la utilități, cu siguranță va mai găsi ceva de cumpărat și pentru acasă. Automat crește vânzarea pentru magazin odată cu creșterea fluxului de clienți. 
  • Fiecare tranzacție efectuată prin intermediul aplicației Casier Total beneficiază de un castig. Așadar, fiecare proprietar de magazin este direct interesat de un sistem capabil la final de lună să aducă plus-valoare. Prin intermediul Casier Total se pot efectua mai multe tipuri de tranzacții, nu doar plati facturi utilități. Se pot achiziționa reîncărcări pentru cartele PrePay Orange, Vodafone sau Telekom, se pot achiziționa roviniete, se pot achiziționa coduri PaySafe, se pot plăti inclusiv ratele la bănci dacă este nevoie. După cum spuneam mai sus, orice tranzacție efectuată prin intermediul Casier Total aduce un comision direct magazinului.
Plati facturi
Plati facturi
  • Aplicația Casier Total se poate instala absolut GRATUIT in softul casei de marcat fiscale. Nu se percep comisioane pentru utilizarea platformei, nu există chirie pe aparatură din contră toată aparatura este gratuită pentru magazin, nu există abonamente lunare care trebuie plătite. Din acest punct de vedere magazinele nu au absolut niciun dezavantaj prin folosirea aplicației Casier Total, din contră se bucură doar de beneficii și de plusvaloare la final de lună. Este greu de crezut că poate exista în România o asemenea platformă unde toate sunt gratis pentru beneficiar dar iată că se întâmplă. Aplicația Casier Total nu are niciun dezavantaj pentru utilizator și se poate instala GRATUIT in platforma casei de marcat fiscale.

Rămâne la aprecierea fiecărui patron de magazin dacă are sau nu nevoie de Casier Total, însă atât timp cât utilizarea nu costă nimic, atât timp cât există doar avantaje, nu există motive ca un patron de magazin să nu fie interesat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *