Cate tipuri de huse pentru telefon exista?

In momentul in care iti cumperi un telefon scump, una dintre cele mai importante preocupari pe care le ai este sa il protejezi de zgarieturi si de eventuale socuri fizice. Din fericire, daca ai un iPhone poti gasi cu usurinta o husa iPhone perfecta pentru modelul tau iar daca ai orice alt model de telefon, desi uneori optiunile s-ar putea sa fie mai putine, vei gasi variante optime.

Pe piata exista mai multe tipuri de huse de telefon, care difera prin constructie si prin materialele folosite. Toate pot fi bune, insa trebuie sa analizezi putin caracteristicile fiecareia, pentru a te asigura ca este buna pentru tine.

Care sunt cele mai intalnite tipuri de huse pentru telefon?

  1. Husele din plastic. Sunt foarte ieftine si cat se poate de practice. Acestea sunt la randul lor de mai multe feluri, putand fi realizate din policarbonat, polipropilen sau poliuretan.
  2. Husele din fibre de carbon. Sunt realizate dintr-un mix de chimicale care le ofera proprietati foarte interesante. Fara a fi foarte grele, insa cu o rezistenta extraordinara, husele din fibra de carbon sunt foarte atractive din punct de vedere estetic si au o textura foarte placuta. Din nefericire sunt destul de costisitoare.
  3. Husele din piele. Realizate din piele naturala sau din piele ecologica, acestea ii pot da telefonului un aspect foarte elegant. La fel ca si celelalte huse, cele din piele reusesc sa amortizeze bine socurile care pot afecta carcasa si display-ul telefonului. Costul lor nu este unul mic, mai ales daca este vorba despre piele naturala.
  4. Husele din cauciuc sau din silicon. Foarte moi si cu un aspect minimalist, acestea castiga din ce in ce mai mult teren in randul celor care doresc sa isi protejeze telefoanele. De multe ori, telefoanele vin inca din pachet cu o astfel de husa. Pentru cei care nu doresc sa schimbe aspectul telefonului, o husa din silicon poate fi ideala deoarece are optiunea de a fi transparenta. In plus, cauciucul si siliconul sunt materiale moi si placute la atingere, care nu aluneca.
  5. Huse metalice. Sunt foarte eficiente si foarte atractive din punct de vedere estetic. Acestea protejeaza foarte bine telefonul impotriva zgarieturilor si a loviturilor puternice, reusind sa ofere eleganta.

Pentru cei care isi doresc huse unice exista si diverse variante textile, realizate manual sau chiar huse din lemn, foarte interesante din punct de vedere estetic. Ceea ce este cert este ca atunci cand vrei sa iti protejezi telefonul, ai o multime optiuni in acest sens. Trebuie doar sa alegi husa potrivita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *