Cateva motive pentru care sa alegi un cabinet stomatologic din cadrul unei clinici moderne!

cabinet_stomatologic

In momentul in care simti un disconfort dentar sau realizezi ca dintii tai au capatat o sensibilitate crescuta, cea mai simpla solutie este sa apelezi la serviciile unui cabinet stomatologic care se afla in apropierea serviciului sau a locuintei tale, astfel incat sa te poti deplasa rapid pentru fiecare control, interventie sau etapa a tratamentului. Din pacate, insa, un cabinet stomatologic “de cartier” nu va putea niciodata sa iti ofere siguranta rezolvarii corecte si complete a problemei dentare pe care o prezinti, astfel ca multe dintre lucrarile dentare vechi se dovedesc a fi sursa unor probleme sau afectiuni avansate.

Daca vrei sa economisesti timp si bani, trebuie sa te asiguri ca situatia ivita va fi rezolvata ideal, motiv pentru care cea mai buna solutie este sa apelezi la serviciile unui cabinet stomatologic din cadrul unei clinici de profil. In acest fel, vei beneficia de cea mai performanta tehnologie din domeniul medical si de experienta unei echipe de specialisti care va contribui decisiv la gasirea celui mai eficient tratament pentru afectiunea prezentata. Astfel, vei avea acces la cele mai noi solutii si materiale, precum si la cea mai performanta aparatura din lumea stomatologiei. Pe langa aceste beneficii, in randurile ce urmeaza vei putea descoperi cateva optiuni si servicii pe care le ofera numai un cabinet stomatologic dintr-o clinica de specialitate, precum Dental Excellence:

Chirurgie orala

Multe probleme dentare avansate necesita tratamente si proceduri la care ai acces numai intr-un cabinet stomatologic din cadrul unei clinici moderne, acesta fiind si cazul interventiilor chirurgicale. Astfel, orice tip de chirurgie orala, inclusiv chirurgia plastica gingivala sau regularizarea crestelor alveolare, poate fi disponibila numai intr-o astfel de clinica.

Aparat dentar

Clasicul cabinet stomatologic din blocul de vis-a-vis nu va avea un specialist in ortodontie, astfel incat aparatul dentar potrivit va putea fi recomandat numai daca vizitezi o clinica. Avand acces la o echipa multidisciplinara de specialisti, vei putea beneficia de un tratament cu aparat dentar in urma unei consultatii efectuate in cabinetul dentar al clinicii, iar medicul ortodont va oferi solutia adecvata de tratament in functie de complexitatea situatiei, distanta de deplasare a dintilor si varsta pe care o ai. In urma evaluarii, specialistul in ortodontie va putea recomanda un aparat dentar metalic, ceramic, din safir, invizibil, mobil sau autoligaturant, optiuni pe care numai cabinetele stomatologice din cadrul marilor clinici le pot pune la dispozitie.

Implant dentar Fast and Fixed

Un cabinet stomatologic din cadrul unei clinici de implantologie iti poate oferi o solutie inovatoare de recuperare a unei arcade dentare sau chiar a intregii danturi intr-o singura zi, sistem revolutionar in domeniul stomatologiei. In trecut, adaugarea unei punti dentare era posibila numai dupa perioada de osteointegrare a implantelor (3-4 luni), insa sistemul Fast and Fixed de la Bredent permite construirea unei punti chiar in ziua interventiei, oferind un nou zambet dupa numai cateva ore de la interventia initiala.

Servicii de estetica dentara

Pe langa repararea si mentinerea sanatatii dintilor si gingiilor tale, un cabinet stomatologic dintr-o clinica specializata iti va oferi acces si la multiple servicii de cosmetica dentara de inalta calitate. Astfel, te vei putea bucura de solutii moderne de detartraj, proceduri eficiente de albire a dintilor si fatete dentare care iti vor oferi un zambet “de Hollywood”.

Daca vrei sa urmezi un tratament dentar sau chiar sa programezi un control de rutina intr-un cabinet stomatologic ultramodern, impecabil din toate punctele de vedere, vino la clinica stomatologica Dental Excellence! Aici vei avea acces la cele mai performante tehnologii si la o echipa interdisciplinara de specialisti cu experienta in toate amanuntele stomatologiei, astfel incat te vei putea bucura de cel mai bun tratament, indiferent de gradul de complexitate al problemei pe care vrei sa o rezolvi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *