Cauți cei mai buni adezivi pentru cant? Iată cele mai populare 3 produse de pe piață

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

În domeniul incleierii canturilor, calitatea adezivului are un rol esențial. Cerințele producătorilor de mobilier au devenit din ce în ce mai exigente și mai diversificate, ținându-se cont de materialul de cant și de formele diverse ale mobilierului.

Așadar, există mai multe tipologii de adezivi pentru cant: https://www.klebrom.ro/adezivi-pentru-incleierea-canturilor/, cu baze diferite: (1) pe baza de etilvinilacetate (EVA), (2) pe baza de poliuretan (PUR) și pe baza de poliolefine (PO). Există o gamă de adezivi ce răspunde cu brio la toate cerințele producătorilor de mobilier, remarcându-se prin stabilitatea extraordinară la temperaturi extreme (joase/ridicate) și prin adeziunea inițială ridicată.

KLEIBERIT SK 788.7, adezivi pentru cant pe bază de copolimeri EVA

Unul dintre cei mai căutați adezivi pe piață de la ora actuală este KLEIBERIT SK 788.7. Acesta se încadrează în categoria adezivilor pe bază de etilvinilacetate (EVA) și vine la pachet cu câteva beneficii esențiale. Este disponibil sub formă de sac (25 kg) și reprezintă unul dintre cei mai folosiți adezivi de topire pentru mașini cu avans manual de aplicat canturi. Eficiența sa dovedită se remarcă în încleierea canturilor de PVC, ABS, poliester, furnir, rășină melaminată și hârtie. Temperatura de prelucrare este una scăzută (începând cu 130 de grade Celsius), iar comportamentul la topire este unul foarte bun. Viteza de avans: începe cu 5 m/ minut. Produsul face parte din gama de adezivi Kleiberit, extrem de recomandată pe piața europeană.

KLEIBERIT PO 753.5, adeziv pe bază de poliolefine PO

Un adeziv termoplast pe bază de poliolefine, extrem de recomandat pentru încleierea canturilor, este KLEIBERIT PO 753.5. Acesta este indicat atât pentru procedeul de softforming, cât și pentru procedeul de direct postforming. Și acest produs se utilizează eficient la încleierea canturilor din hârtie, furnir și rășină melaminată, dar și pentru încleierea canturilor din lemn masiv. Se remarcă prin rezistență foarte bună la temperaturi ridicate, temperatura de lucru fiind 190 – 210 grade Celsius. Viteza de avans este între 20 și 50 de m/pe minut, iar produsul se livrează sub forma unui sac de 20 kg. Toate recenziile recomandă acest produs de origine germană, folosit – cu încredere și rezultate dovedite – într-o mare varietate de industrii.

KLEIBERIT PUR 707, adeziv pe bază de poliuretani PUR

În categoria celor mai recomandați adezivi de topire reactivi se înscrie KLEIBERIT PUR 707, utilizat la incleierea canturilor din lemn masiv cu o grosime specifică de până la 13 mm. Tot acest produs și-a dovedit o foarte buna eficiență în încleierea canturilor din plăci și ștraifuri HPL, dar și în încleierea canturilor din aluminiu. Rezistența la umiditate și la expunerea la aburi, precum și rezistența la temperaturi scăzute (de până la -40 de grade Celsius) și la temperaturi ridicate (de peste 150 de grade Celsius) sunt atuu-uri ale acestui adeziv pe calitate superioară. Produsul se găsește într-o gamă variată: bej / alb / incolor.

Găsești toți acești adezivi pentru cant la Klebrom.ro, de unde poți comanda și online

Klebrom.ro este reprezentant unic la noi în țară al concernului german KLEBCHEMIE GmbH, de renume mondial, considerat un reper al calității la nivel de adezivi pentru cant, pentru infolierea profilelor PVC, pentru industria automobilelor sau pentey fabricarea panourilor sandwich dar si lac pentru parchet Klebrom si lemn. În aceeași măsură, Klebrom.ro se adresează atât marilor producător, cât și micilor meșteșugari, garantând cele mai durabile incleieri.

spot_imgspot_img