Cazarea in Mamaia sau cazarea in Costinesti?

A vrea sa mergi la mare in perioada sezonului cald este o varianta posibila si de dorit pentru orice roman. Vrem sa stam pe plaja, sa stam in apa si sa mergem seara la o terasa frumoasa cu mancare buna si muzica pe masura.
Exista diferente mari intre tipurile de cazari pe care le putem avea in diferite zone ale litoralului romanesc.

Principalele aduse in discutie sunt cele legate de buget, cele legate de aspect si numar de stele. Un alt lucru important este cel ce tine de serviciile extra oferite de cei care au afaceri pe litoral.

Bugetul cazarii pe litoral

Bugetul ales pentru o cazare pe litoral trebuie sa fie conform cerintelor alese de tine. Atunci cand ai un buget mai generos poti sa alegi sa mergi sa te cazezi in Mamaia, unde preturile sunt pe masura lui si unde poti sa gasesti hoteluri mari de cinci stele. Ele vor avea tot ceea ce iti poti dori si servirea va fi una eleganta, cu personal bine pregatit si care isi doreste sa te faca sa te simti de-a dreptul rasfatat.
Cand ai un buget ceva mai restrans o alegere inspirata poate sa fie cazarea in Costinesti, unde localitatea in sine este considerata a fi o statiune studenteasca. Ea este astfel prietenoasa ca preturi pentru ca se adreseaza celor tineri, care nu intotdeuna isi permit sa cheltuiasca excesiv.

Cate stele sa alegem?

Varianta de mijloc pe care o putem gasi este tipicul hotel de trei stele, care ofera confort, dar nu are poate anumite detalii pe care unul de cinci stele le poate oferi. Daca te cazezi in Mamaia la un hotel de cinci stele vei avea parte de servicii extra si de personal gata sa iti satisfaca cele mai multe dintre dorinte, insa si daca te cazezi in Costinesti la un hotel mediu, nu vei pierde distractia si te poti simti minunat alaturi de prietenii si familia ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *