Ce a făcut soacra unui fost internațional român cu tricourile primite de la legendarii Johan Cruyff și Franz Beckenbauer – Fotbal

​Fotbalist important al Stelei și membru al “generației Guadalajara” de la echipa națională a României, Lajos Sătmăreanu a povestit, pentru Steaua TV, ce au pățit tricourile de colecție pe care le-a primit de la două legende ale fotbalului mondial, Johan Cruyff și Franz Beckenbauer.

Tricouri de seamă, folosite pe post de pijamale

“Din păcate nu mai am tricourile lui Johan Cruyff și Franz Beckenbauer. După ce m-am căsătorit, mama soacră s-a mutat cu noi și mi-a făcut o mare surpriză într-o zi, când m-am întors acasă din cantonament.

Cu lama a scos frumos numerele din spate și mi-a spus: <<Uite ce ți-am pregătit ca să poți să porți pe stradă>>. Materialul era deosebit. Nu i-am spus că a stricat totul, l-am folosit ca pijama. Asta a rămas, am avut foarte multe tricouri” – Lajos Sătmăreanu, într-un interviu acordat pentru Steaua TV.

Născut pe 21 februarie 1944, Sătmăreanu a evoluat pe postul de fundaș dreapta, iar cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o la Steaua: 1965-1975. Pentru prima reprezentativă a României a jucat în intervalul 1967-1973.


Aici poți urmări interviul acordat de Sătmăreanu pentru Steaua TV:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *