spot_img

Ce ai nevoie dacă organizezi o petrecere acasă vara aceasta?

Date:

Petrecerile de vară organizate acasă sunt cele mai îndrăgite. Oaspeții se simt confortabil și relaxați, sunt înclinați să se destindă și să petreacă, nu se simt incomozi și puși pe fugă așa cum s-ar simți într-un restaurant, iar distracția poate îmbrăca diverse forme. Fie că planificați o petrecere la piscină, un grătar copios sau o masă în aer liber cu muzică, limonadă și voie bună, cert este că nimic nu se compară cu relaxarea și atmosfera specifice unei petreceri acasă.

Dacă doriți să vă invitați prietenii și pe cei dragi acasă și nu ați mai organizat de mult o petrecere, iată câteva elemente secrete care vor contribui la frumusețea atmosferei:

Înghețata este favorita tuturor

Indiferent de vârsta invitaților și indiferent că preparați o multitudine de mâncăruri sărate, întotdeauna rămâne loc pentru un pic de înghețată, mai ales într-o zi fierbinte. Iar dacă la petrecere vor fi și copii, ei cu atât mai mult se vor bucura. Pentru că ideea de a servi înghețată nu trebuie să fie deloc complicată, cumpărați conuri și o lingură specială pentru înghețată. Nu mai trebuie să scoateți bolurile din dulap, să aveți grijă să nu le spargeți, să le strângeți după servirea înghețatei și să le spălați. Conurile din napolitană proaspătă sunt excelente pentru o petrecere de vară. Iar dacă aveți nevoie de accesorii de unică folosință pentru servirea mesei, le puteți achiziționa la prețuri foarte accesibile din magazinul online Party mag, alături de alte articole grozave pentru o petrecere minunată organizată acasă.

Un foc de tabără

Pe măsură ce seara coboară, s-ar putea să se răcorească puțin. Sunt foarte multe idei de șemineu în aer liber din care puteți alege, așa că luați în considerare ideea de a pune la punct un focar. Un vas gros de fontă cu picioare înalte este excelent pentru un foc de tabără. Asigurați-vă că veți pune lemne în focar cu mult înainte de amurg. Dacă nu aveți spațiu pentru a aprinde în siguranță un foc, atunci oferiți pături invitaților care rămân după apusul soarelui.

Distrați-vă jucându-vă

În afară de lucrurile evidente de făcut la o petrecere în aer liber – discuții cu prietenii, gustări, băuturi, râsete, glume, muzică și bucuria de a sta în soare – există multe opțiuni de petrecere. De exemplu, puteți organiza o degustare de vin, mai ales dacă iubiți vinurile. La fel de bine, puteți organiza o degustare de beri artizanale. Trebuie doar să pregătiți câteva platouri cu nuci, caju, migdale, alune, fistic, biscuți sărați și alte câteva gustări sărate care s-ar potrivi cu băutura servită. De asemenea, puteți scoate jocurile tradiționale din dulap. Distracția este garantată.

Siguranța este prioritară

Siguranța este pe primul loc, mai ales dacă printre invitați se numără și copii. Totodată, dacă printre invitați se află și persoane cu cerințe nutriționale mai speciale, asigurați-vă că veți avea grijă de acest aspect. Puteți folosi stegulețe de petrecere pentru a indica ce mâncăruri și băuturi sunt potrivite pentru persoanele cu cerințe nutriționale aparte. Hidratarea este, de asemenea, deosebit de importantă, mai ales dacă veți servi cafea și băuturi alcoolice. Puneți la dispoziție cât mai multă apă proaspătă, apă minerală și dozatoare cu limonadă cu gheață. Puteți avea la îndemână și o cremă cu SPF pentru acei oaspeți, mai ales copii, care nu s-au dat acasă cu o cremă cu SPF. Dacă petrecerea va continua până târziu în noapte, iluminați grădina, aleile, trotuarele și potecile cu felinare solare sau cu instalații solare. În cele din urmă, dacă organizați o petrecere la piscină cu mai mulți copii, poate fi foarte util să apelați la serviciile unui salvamar. Astfel, vă veți putea distra și relaxa în voie, fără nicio grijă, iar succesul petrecerii este asigurat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related