Ce aparate fitness poti folosi acasa pentru a-ti tonifia musculatura?

aparate-fitness

Exercitiile fizice reprezinta cea mai buna metoda de a slabi si de a atinge o forma fizica de invidiat, motiv pentru care un program de antrenamente regulat se afla pe lista de prioritati a multor persoane. Cu toate acestea, daca vrei sa adopti un stil de viata organizat si concentrat in jurul activitatii sportive, va trebui sa faci cateva sacrificii din perspectiva timpului liber.

Una dintre variantele pe care le ai la dispozitie in acest sens este sa deschizi un abonament in cadrul unei sali de sport din zona casei sau a serviciului. Acest demers iti va cere sa aloci timp pentru drumurile dus-intors, sa astepti eliberarea aparatelor fitness pe care doresti sa le utilizezi si sa acorzi minute bune momentelor petrecute la receptie sau in vestiar. Chiar si daca lipsa timpului nu este cel mai mare obstacol, tot va trebui sa gasesti zilnic determinarea necesara pentru a pleca spre sala.

O alta optiune ar fi sa iesi la alergat in parc sau in zona unde locuiesti, insa aerul foarte poluat si capriciile vremii te-ar putea descuraja foarte repede. Tocmai de aceea, cea mai eficienta si confortabila solutie de a exersa este sa achizitionezi unul sau mai multe aparate fitness pentru a le folosi in confortul propriei locuinte.

In acest sens, specialistii de la Sport-Mag.ro ti-au pregatit o oferta deosebit de diversificata de aparate fitness de orice tip si pentru orice nivel de performanta.

Exersand acasa, timpul alocat activitatii sportive se va reduce considerabil, iar scuzele pe care le puteai gasi in trecut vor disparea. Accesul la stepper sau bicicleta eliptica va fi facil si permanent. Tot ce trebuie sa faci este sa respecti programul de exercitii si sa adopti un regim alimentar care sa poata sustine solicitarea fizica intensa si progresul sportiv.

Iata ce aparate fitness ai putea alege pentru a topi rapid tesutul adipos si pentru a-ti imbunatati conditia fizica si starea generala de sanatate:

Banda de alergat

Antrenamentele cardio pe banda de alergat sunt foarte eficiente, iar un detaliu important este ca acestea vor implica exclusiv miscari naturale, cu care esti deja familiarizat. Desi aceste aparate fitness din dotarea salilor sunt mari si galagioase, trebuie sa stii ca acele modele sunt destinate folosirii in conditii deosebite. O banda de alergat pentru uz casnic este de dimensiuni reduse, are o functionare silentioasa si va putea fi pliata si depozitata cu usurinta sub pat sau in orice debara.

Banca de abdomene

Tesutul adipos are neplacutul obicei de a-si face simtita prezenta in zona stomacului, motiv pentru care banca de abdomene se afla printre aparatele fitness pe care trebuie sa le ai acasa pentru a-ti putea sculpta corpul. Alegerea modelului potrivit de banca de abdomene trebuie sa aiba in vedere cativa factori, printre care dimensiunile, stabilitatea si posibilitatea de ajustare a spatarului pentru a avea acces la multiple grade de dificultate.

Bicicleta fitness

Bicicleta stationara este o varianta perfecta pentru cei ce vor sa pedaleze in confort si siguranta catre un corp cat mai bine definit si o conditie fizica de invidiat. Aparatele fitness de acest tip ocupa foarte putin spatiu in casa, motiv pentru care iti vei putea desfasura antrenamentele in fata televizorului sau in dormitor, langa geamul deschis.

Unul dintre beneficiile majore pe care le asigura aceste aparate fitness este riscul foarte scazut de accidentare, dat fiind faptul ca articulatiile tale (gleznele, genunchii si soldurile) nu vor fi solicitate de socuri si microsocuri multumita contactului permanent cu pedalele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *