Ce conteaza cel mai mult la un costum barbati

Ziua nuntii nu este o zi ca oricare alta, ci o zi in care doua persoane isi unesc destinele pentru totdeauna. Costumul de mire este la fel de important ca rochia miresei, iar Adina Buzatu are cea mai frumoasa colectie de costume barbati pentru astfel de ocazii.

A avea costume in diferite stiluri este o necesitate pentru diferite nunti si evenimente sezoniere. A opta pentru acelasi costum in culori diferite ar putea functiona bine pentru variatie.

Potrivirea conteaza

Cheia pentru un costum ucigas si o nunta memorabilia este potrivirea, ceea ce inseamna ca este important sa alegi un costum barbati de la Adina Buzatu care sa corespuna constitutiei tale.

Exista trei tipuri principale:

  1. Regular fit – pentru cei care prefera un stil clasic intr-o potrivire confortabila, cu spatiu pentru miscare suplimentara. Este, de asemenea, ideal pentru persoanele cu o constructie mai mare decat media.
  2. Slim fit- ideal pentru cei cu un fizic mai subtire si de obicei pentru persoanele cu o talie stramta.
  3. Adapted – un aspect mai rational si o optiune de mijloc, care permite mai multa miscare decat o potrivire obisnuita.

Daca alegi costume trends Adina Buzatu nu va trebui sa iti faci astfel de probleme – echipa ei de stilisti profesionisti te va sfatui ce sa alegi ca sa ti se potriveasca de minune!

Tesatura costumului

Adesea asociem materiale mai grele cu calitatea. Costumele din lana, de o calitate excelenta isi mentin forma pe perioade lungi de timp. Astazi ezista lana foarte subtire care nu te va sufoca in serile calduroare dar iti va oferi un aspect de nota 10.

Este recomandabil sa iei in considerare sezonul in care va avea loc evenimentul atunci cand iti alegi costumul. Daca esti invitat la o nunta de iarna, incearca sa afli care va fi tematica pentru a te asigura ca nu te deosebesti de ceilalti oaspeti de gen masculin. Alternativ, un costum din tweed ofera un aspect rustic tinutei tale. Iar primavara, o vesta este perfecta pentru temperaturi imprevizibile, care pot oscila pe parcursul zilei si care pot sa iti creeze incomoditati termice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *