Ce conține vaccinul anti-COVID pentru Kelemen Hunor. Un nou spot din partea Guvernului

De această dată a fost rândul vicepremierului Kelemen Hunor, președintele UDMR, să posteze videoclipul în care le spune românilor ce conține vaccinul anti-COVID pentru el. Acest videoclip se poate găsi pe pagina oficială de Facebook a lui Kelemen Hunor.

În cadrul videoclipului, vicepremierul spune că nu este specialist epidemiolog, dar știe ce înseamnă vaccinul anti-coronavirus. Pentru acesta, vaccinul înseamnă siguranța părinților și a copiilor lui.

„Nu sunt specialist epidemiolog, dar ştiu ce înseamnă pentru mine vaccinul anticovid. Vaccinul conţine siguranţa celor dragi, a celor care sunt parte a vieţii mele. Siguranţa părinţilor mei, care m-au crescut şi a copiilor mei, pe care îi cresc împreună cu soţia mea.”, spune vicepremierul Kelemen Hunor.

”Vaccinul conține libertatea de a călători”

Vicepremierul a mai spus că vaccinul anti-COVID conține, în opinia sa, libertatea de a călători liber acolo unde este trimis cu munca. Mai mult decât atât, vaccinul conține ocazia de a vedea persoanele cu care vorbește.

”Vaccinul conţine libertatea de a călători liber acolo unde mă poartă îndatoririle publice. Vaccinul conţine ocazia de a strânge mâini, de a vedea chipul acelora cu care vorbesc. Vaccinul pentru mine este libertatea copiilor mei, ca să se poată întâlni din nou cu verişorii lor”, afirmă Kelemen Hunor într-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu