Ce culori de par se poarta in acest an

Pe langa tunsoare, trebuie sa stim sa alegem culoarea care ni se potriveste cel mai bine. In prezent exista o varietate foarte larga de culori si combinatii pentru a obtine un aspect de invidie. Acestea sunt cele 9 tendinte de culori de par care se poarta in acest an.

Nu este vorba doar de culoarea parului, ci de tipul de aplicare pe care il veti alege. Orice este nevoie pentru a evidentia cele mai bune caracteristici si pentru a arata un aspect avangardist.

Faceti cunostinta cu cele mai trendy culori de par din acest an

In fiecare an sau anotimp exista culori de par mai la moda decat altele. Daca ceea ce iti doresti este sa fii in pas cu cele mai recente tendinte, alege din aceste nuante pe cea care se potriveste cel mai bine stilului tau, fetei si stilului tau de viata.

Desigur, nu uitati ca pentru a mentine culoarea parului, trebuie sa aveti grija de el cu produse styling profesionale par si sa mancati bine. In acest fel veti avea parul sanatos, cu o culoare intensa si o durata mai lunga.

1. Blond cenusiu

Blond cenusiu a revenit cu o mare forță . Deși a ieșit din modă în anii precedenți, astăzi este o alternativă pentru cei care nu își doresc ceva foarte riscant sau izbitor, dar cărora le plac nuanțele de blondă.

Stilul în care îl poți folosi depinde de tine și de gustul tău, cum ar fi evidențele babylight , cu rădăcini negre, combinate cu gri sau platină. Acestea pot fi, de asemenea, baza unor puncte de evidență balayage. Dacă pielea ta este foarte deschisa, tonurile blonde vor fi în special mai potrivite, așa că, pe lângă faptul că vei purta o culoare la modă a părului, vei purta un aspect spectaculos.

2. Blond platinat

Blonda de platină este pentru cei mai riscanți. Nuanțele de blond se întorc cu multă forță în acest an, deoarece stilurile de aplicare a colorantului vă permit să vă jucați cu tonuri, culori și formulare de aplicare .

Blondul de platină este utilizat pe scară largă pentru evidențierea tonurilor răcoroase și a evidențierii balayage, de asemenea pentru evidențierea luminirii. Desigur, o altă alternativă este utilizarea blondului platină într-o aplicație uniformă, care, deși pierde multă textură și mișcare, este și o alternativă pentru cei care au nevoie de o nuanță ușor de întreținut.

3. Blond auriu

Culoarea părului blond auriu este o alternativă la platină și blond cenușă. Aceste două ultime sunt mai dificil de întreținut decât blondul auriu, așa că este o opțiune bună pentru cei care caută blond, dar nu vor să se complice.

De asemenea, culoarea blond auriu merge bine cu majoritatea pieilor, fie ele deschise sau maro. Este de asemenea excelent pentru aplicarea balayage. Dacă aveți de gând să faceți o schimbare radicală de la inchis la blond, cel mai bine este să începeți cu blond auriu, deoarece necesită mai puțina decolorare și puteți testa cât de mult vă plac tonurile deschise din păr.

4. Blond natural

Revenirea la blondul natural este „tendința” în culorile părului pentru acest an. Pentru a obține o nuanță de blond natural, este nevoie de munca unui colorist expert care știe să aplice culorile precise care reproduc nuanța blondului natural.

Dacă părul tău este deschis, va fi mai ușor să obții culoarea blondului natural. Are o bază naturală blondă caldă și câteva reflexe care îi conferă tonul exact. Pentru a obține această culoare, trebuie aplicate diferite tehnici, deoarece obiectivul este să-l facă să pară o blondă naturală de la naștere, care poate fi un pic complexă.

5. Caramel

Culoarea părului caramel este ideală dacă nu îndrăznești cu o culoare blondă sau dacă nu este pe placul tău. Cele mai importante aspecte ale Balayage sunt încă în tendință , iar culoarea caramelului este ideală pentru cei care au ca bază o nuanță de păr foarte închisă.

Se potrivește perfect cu dungi bej și arată perfect cu o nuanță de rădăcină naturală, care este întunecată. Dacă doriți această nuanță în mod egal, arată și la modă.

Dacă în prezent aveți o nuanță blondă, va fi ușor să mergeți la culoarea caramelului. Dacă tonul tău este în prezent întunecat, vei avea nevoie de o albire simplă pentru a atinge acest ton frumos de păr.

6. Castaniu inchis

Culoarea maro închis este una dintre cele mai la modă în 2019. Este o culoare pe care mulți o au în mod natural, ceea ce este un avantaj dacă nu doresc să își modifice prea mult părul, dar doresc să fie foarte la modă.

Dar pentru cei care nu au și le place să fie în culori de tendință, atunci pot opta pentru un maro închis. Fie o culoare solidă, fie combinată cu evidențierea californiană în culoarea caramelului. Maro închis arată excelent ca bază pentru balayage și alte stiluri similare.

7. Roșcat

Culoarea roșie continuă să fie o tendință a culorii părului. Există diferite modalități de a purta această culoare roșiatică în funcție de stilul tău, tonul tău al pielii și mai presus de gustul tău. O modalitate este să o porți în culori solide, dacă ai părul scurt va arăta grozav. Pielea albă este foarte favorizată de culoarea roșie .

Însă, la lungimi medii și lungi, roșcata oferă o tendință mai complexă. Numită flanelă, combină două-cinci nuanțe diferite de roșiatic și cupru. Se aplică cu evidențierea subtilă, evidențierea și conturarea. Pare foarte la modă și sofisticat, merge foarte bine pentru pielea maro, dar oricine îi place poate fi favorizat.

8. Cupru

Cuprul este una dintre cele mai trendy culori din acest an. Toate tonurile de cupru se înțeleg foarte bine în acest sezon. Pot fi combinate cu blonduri diferite și cu roșii . Unele tonuri de cupru funcționează ca singura culoare.

Unele nuanțe au o bază foarte blondă, iar altele mai roșii, toate sunt în prezent în tendință și sunt bune pentru persoanele cu pielea deschisă la culoare. Coloristilor le place să folosească foarte mult această nuanță pentru a se aplica pe încuietori, fie că sunt balayage, californiene sau ombré. Unele piele brunetă arată, de asemenea, mai strălucitoare și mai radiante, aplicând culori de cupru.

9. Roz

Cel mai riscant aspect pentru culoarea roz, deoarece este o culoare foarte la modă. Roz a devenit o alternativă foarte atractivă pentru a combina cu culorile și tehnicile. Această culoare nu este recomandată să fie utilizată ca o singură culoare, este mai bine să o combinați cu cupru sau alte nuanțe.

Un maro închis sau colorat de cupru sunt baze ideale . Rozul se aplică pe par cu mână liberă cu un pieptene, balayage sau California, lăsând rădăcinile sau baza părului într-o culoare contrastantă.

Este, fără îndoială, un aspect spectaculos care atrage întotdeauna atenția, cu toate acestea este unul dintre cele care necesită cea mai mare întreținere, deoarece rozul de obicei se estompează rapid .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *