Ce echipamente se folosesc pentru print pe materiale rigide

Ce echipamente se folosesc pentru print pe materiale rigide

S-a demonstrat ca tehnologiile de imprimare sunt extrem de eficiente si compatibile cu materialele rigide, permitand o gama varianta de produse, incepand de la standuri POSM, floor display, standuri carton pana la alte printuri de trade marketing. Exista multe tehnici posibile de imprimare iar echipamentele folosite pentru print pe materiale rigide sunt extrem de importante.

Fiecare tehnologie este selectata in functie de tipul materialelor pe care se doreste sa se imprime. Datorita gamei largi de tehnologii de imprimare, materialele trebuie sa indeplineasca anumite cerinte in functie de tipul de imprimare care se realizeaza si de aplicatie. Pentru realizarea de standuri carton este folosita o proiectare care asigura rezistenta si stabilitate. ESKO Artioscad 3D este special gandit si dezvoltat pentru proiectarea de standuri carton si este folosit deoarece permite obtinerea de astfel de standuri carton, perfect inchise. De asemenea, este posibila realizarea de POSM Display-uri din carton ce pot suporta greutati de pana la 30 de kg per polita.

De asemenea sunt folosite imprimante UV deoarece acestea pot printa pe orice tip de material rigid, inclusiv sticla, metal, lemn, carton, PVC. Procesarea culorilor in procesul de print UV pe materiale rigide este realizata de Software-ul Caldera GrandRip+, dedicat aplicatiilor de format mare, ce asigura o reproducere exacta a culorilor, conform standardelor FOGRA. Astfel de echipamente de ultima generatie asigura standurile de carton sa fie livrate rapid si puternice.

De asemenea, ca si echipament necesar pentru standuri carton mai este masa de finisare digitala. Aceasta asigura taierea si finisarea materialelor rigide, precum carton ondulat, PVC si derivate din plastic, lemn, piele, etc.

Tehnologia este intr-o continua dezvoltare si adaptare si permite design liber si zone de aplicatii nelimitate. Sunt folosite echipamente si tehnologii de imprimare de ultima generatie pentru standuri carton, POSM, floor display si alte printuri de trade marketing. Aceasta dezvoltare a tehnologiei si a echipamentelor a avut un impact incontestabil asupra economiei si asupra vietii umane, revolutionand toate domeniile care au nevoie de produse de trade marketing si nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *