Ce este Lyconet si ce ne ofera?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Lyconet este o companie de Network Marketing sub umbrele vastului concern myWorld care si-a stabilit unicitatea de a oferi stimulente de retur pentru consumatori. Infiintata in 2003, cu mai mult de 15 ani de experienta, si-a stabilit un nume si o reputatie pe piata consumatorilor de cashback. Lyconet a fost fondata de Hubert Freidl.

Cashback World este o platforma care realizeaza parteneriate online cu diversi comercianti. Acest site web incearca sa trimita vizitatorii la produsele partenerilor lor. Cand un visitator confirma o achizitie, atunci Cashback World il recompenseaza. Compania in sine primeste un anumit procent de la comerciantul corespunzator.

Brandul Lyconet ofera celor interesati de oportunitatea de a stabili propria retea de cumparaturi ca un antreprenor independent, de a entuziasma consumatorii din intreaga lume cu avantajele Cashback World si de a vinde programele de fidelizare a clientilor Cashback Solutions. In calitate de specialist in marketing in retele, Lyconet ofera o gama variata de instruire profesionala, servicii si instrumente, pentru a oferi partenerilor de vanzare (Lyconet Marketers) cel mai bun sprijin posibil in activitatile lor de afaceri. Prin urmare, Lyconet se asigura ca reteaua este continuu extinsa in termeni de membri, comercianti de fidelitate si marketeri Lyconet.

Cum functioneaza modelul de afaceri Lyconet?

Sunt trei grupuri principale ce sunt vizate:

 1. Consumatorii care doresc sa economiseasca bani prin www.cashbackworld.com in timpul cumparaturilor
 2. Comerciantii care doresc sa beneficieze de un program de fidelizare international
 3. Antreprenorii care doresc sa castige bani prin oportunitatea de marketing in retea

Pentru consumatori, exista 2 modalitati prin care pot economisi bani in timp ce fac cumparaturile:

 1. Cashback – Cand faceti cumparaturi la un magazin care este partener CashBackWorld (atat offline, cat si online), va puteti bucura de o recompensa de 1-5% cashbackworld folosind cardul Cashback
 2. Puncte de cumparaturi – Cu fiecare achizitie de la magazinele partenere, puteti colecta puncte de cumparaturi care pot fi folosite pentru a rascumpara bonus sau reduceri oferite de platforma.

Pe de alta parte, intreprinderile mici si mijlocii se pot alatura in calitate de comercianti, platind o taxa in avans pentru a acoperi cheltuielile de administrare si echipamente, precum si 1-2% pe tranzactie.

Avantajele companiei Lyconet

 • Apartenenta gratuita, pe viata, la cea mai mare comunitate comerciala din lume
 • Beneficiati de cumparaturi in grup care ajuta mai degraba afacerile, spre deosebire de alte companii
 • Compania a fost infiintata in Austria in 2003. Longevitatea conteaza.
 • Recompensele dvs. includ numerar si apoi unele avantaje in puncte
 • Nu necesita sa petreci mult in afara normei tale personale
 • Ajuta atat comerciantul cat si beneficiul consumatorului (castig-castig)

Fiind o companie la care se alatura luna de luna din ce in mai multe persoane, Lyconet a aparut si in Romania. Deoarece va ofera o oportunitate inedita de a avea castiguri medii si chiar mari in viitor, investirea in serviciile pe care vi le ofera Lyconet va duce la o marire a castigurilor dvs. de-a lungul anilor.

???Inscrie-te pe linkul de mai jos si devino partener Lyconet: ???

https://lyco.to/rodg7a

spot_imgspot_img