Ce este un topper saltea si cat de eficient este pentru durerile de spate?


Afla ce inseamna practic un topper saltele si cum te poate ajuta sa scapi de durerile de spate sau sa-ti imbunatatesti salteaua actuala.

Durerea de spate este o problema frecventa ce afecteaza somnul multor persoane. Ea poate fi cauzata de o multime de factori: probleme de sanatate, pozitia adoptata in timpul somnului, gradul de fermitate al saltelei sau calitatea acesteia.

In anumite cazuri, durerea de spate este atat de acuta incat te trezeste din somn. Daca si tu ai dureri de spate sau dureri de mijloc atunci cand te trezesti, s-ar putea sa ai nevoie doar de un topper saltele.

Aceste toppere saltea au darul de a transforma o suprafata de dormit inconfortabila intr-una de vis, de a ameliora incredibil de mult durerile de spate si de a-ti reda bucuria unui somn profund si sanatos.

Din fericire, azi exista pe piata o multime de variante de toppere saltea. Indiferent de cum arata sau cum se simte salteaua ta in prezent, cu ajutorul unui topper saltele o poti transforma radical pentru combaterea durerilor de spate.

Ce este un topper saltea pentru durerile de spate?

O saltea pentru saltea!

Un topper sau saltea superioara reprezinta un strat aditional ce se aseaza deasupra saltelei curente pentru a contracara lipsurile acesteia. Acest topper face ca salteaua sa devina dintr-o data mult mai confortabila, ceea ce inseamna ca vei putea sa dormi in pozitia preferata fara sa resimti dureri in corp si mai ales in zona spatelui.

Un topper saltea poate sa ofere sustinerea necesara corpului in timpul somnului, lucru ce ajuta din nou la ameliorarea durerilor de spate. Daca ai o saltea prea tare, cu ajutorul unui topper adecvat poti rezolva problema, aceasta devenind mai moale. Pe de alta parte, daca salteaua ta este mult prea moale, un topper saltea de calitate va imbunatati sustinerea corpului. Prin urmare, oricare ar fi nemultumirea legata de salteaua prezenta, nu va trebui sa cheltui bani pentru un model nou mai scump.

Ce saltele toppere sa alegi pentru durerile de spate?

Vei observa rapid ca exista o varietate foarte mare de saltele suplimentare sau toppere pe piata. Uite ce trebuie sa alegi?

Cele mai bune si comune toppere saltea pentru durerile de spate sunt fabricate din spuma poliuretanica si memory foam.

Toppere memory foam

Aceste toppere saltea sunt eficiente gratie proprietatilor spumei cu memorie care ajuta la adoptarea unei pozitii corecte in timpul somnului (o aliniere foarte buna pentru coloana si gat). In plus, dupa cum ii spune si denumirea, spuma memory poate retine forma corpului tau, ceea ce inseamna ca iti va oferi un confort de sedere sporit. Acest lucru combate durerile de spate si te ajuta sa ai un somn neintrerupt si mai profund.

Toppere din spuma poliuretanica

Si aceste toppere saltea sunt foarte eficiente pentru combaterea durerilor de spate si sporirea confortului. Ele distribuie uniform greutatea si urmeaza conturul corpului. Poti opta pentru topper saltea cu grosime 5 cm sau 10 cm.

De ce merita sa cumperi un topper saltea?

Nu-ti dam un singur motiv, ci 4!

Daca acuzi dureri de spate cronice sau te trezesti des cu durere de mijloc, merita sa investesti intr-o suprasaltea. Uite care sunt cele mai importante beneficii pe care le aduce un topper saltea:

1. Amelioreaza durerile.

Acesta este cel mai bun beneficiu al unui topper saltea. Topperele sunt special create pentru a se conforma liniei corpului si pentru a relaxa punctele de presiune care cauzeaza de obicei durerile de spate, umeri, mijloc. Si nu conteaza care este pozitia ta preferata de somn. Pe un topper saltea vei dormi mult mai bine, fara a resimti dureri de spate. Te vei trezi dimineata mai plin de energie.

2. Un upgrade pentru salteaua ta.

Daca nu esti pe deplin multumit de salteaua ta, adauga un topper si vei simti imediat imbunatatiri. Practic un topper poate readuce la viata o saltea mai veche si mai ineficienta, dar pe care nu vrei sau nu-ti permiti sa o schimbi deocamdata cu una noua mai scumpa. Adauga un topper si vei simti ca si cum ai avea o saltea noua.

3. Somn mai racoros.

Cele mai multe toppere saltea sunt imbracate in materiale speciale ce ajuta la crearea unei senzatii de racoare pentru corp. Acest lucru le face sa fie extrem de confortabile si, ce este mai important, – nu te vei mai trezi incins si transpirat.

4. Pret foarte avantajos.

Un al beneficiu al topperelor este pretul accesibil, mult mai mic in comparatie cu o saltea nou- noua. Astfel, cu o cheltuiala minima poti scapa de durerile de spate din timpul somnului si te poti bucura de toate celelalte avantaje pe care le aduce un topper saltea nou.

Daca hotarasti ca un topper saltea este ideal si pentru tine, afla in continuare cele mai bune preturi si modele in magazinul de saltele si toppere Drimus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *