Ce fac artiștii în criza Covid-19: Actrița Maria Obretin și Luiza Zan, muzician, invitate la o întâlnire online #deladistanță, vineri, de la ora 15.00 – Cultura

Actrița Maria Obretin și Luiza Zan, muzician, vor participa vineri, de la ora 15.00, la o întâlnire online #deladistanță. Vom afla cum s-a schimbat viața artiștilor, mai ales a celor independenți, odată cu pandemia de coronavirus.

  • Cititorii HotNews.ro le pot pune întrebări invitatelor, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele conținând injurii sau atacuri la persoană nu vor fi aprobate.

Întâlnirea #deladistanță poate fi urmărită pe HotNews.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube Hotnews.ro.

Maria Obretin și Luiza Zan ne vor spune ce înseamnă pentru artiști starea de urgență, când li s-au anulat toate spectacolele și sunt departe de publicul lor.

Maria Obretin este actriță independentă din 2003, când a terminat facultatea. O puteați vedea pe scenele teatrelor de stat Metropolis, Bulandra, Teatrul de Comedie, dar și în teatrele independente Green Hours, Apropo. A jucat în filmele “6,9 pe scara Richter”, regizat de Nae Caranfil, The Nun, producție hollywoodiană, și în serialul Umbre, produs de HBO România.

Luiza Zan este vocalistă de jazz, compozitoare de muzică de teatru, film și dans, câstigătoare a numeroase premii la concursuri notabile, printre care cel de la Montreux. Cântă cu orchestre si muzicieni de renume de la noi și din lume și are 8 albume scoase pe piață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *