CE INSEAMNA HORECA

Termenul de Horeca a fost folosit prima oara in Olanda si reprezinta o asociere de silabe pentru a unifica domeniile: Hoteluri, Restaurante si Cafenele.

Ulterior termenul a fost folosit pentru a reprezeta activitatea Hotelurilor, Restaurantelor si Cantinelor, ca in prezent, sa descrie un domeniu unitar pentru Hoteluri, Restaurante si Catering pentru ca s-a considerat ca si Cafenelele si Cantinelele se pot asimila domeniului restaurantelor.

Notiunea de Horeca are legatura cu spatiile de cazare si unitatile care servresc alimente si bauturi. Datorita expansiunii turismului, segmentul Horeca a trebuit sa tina pasul si sa gaseasca in permanenta modalitati de a se adapta cerintelor in domeniu.

PRODUSELE OFERITE DE UN DISTRIBUITOR HORECA

In functie de domeniu, produsele unui distribuitor Horeca pot fi echipamente si accesorii pentru hoteluri, restaurante, baruri, fast-food-uri, bucatarii, pizzerii precum si produse alimentare si nealimentare.

Pe piata produselor alimentare Horeca, gasim o varietate mare de distribuitori la nivel national, cu oferte care vin in intampinarea tuturor intreprinzatorilor care isi desfasoara activitatea in industria alimentara.

Agro Montana este un distribuitor Horeca, in continua dezvoltare si cu acoperire pe raza Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov. Oferta lor se adreseaza atat domeniului Horeca cat si consumatorului colectiv astfel incat sa acopere o gama variata de cerinte ale oricarui achizitor. Diferenta intre Agro Montana si un alt distribuitor Horeca, consta in portofoliul de produse pus la dispozitie si care cuprinde condimente, fructe si legume congelate, produse de bacanie, seminte, conserve sau dulceturi.

Aruncand o privire pe site-ul companiei, www.agromontana.ro, ne vom convinge de raportul competitiv calitate-pret-servicii. Politica firmei este, nu sa devina cel mai mare distribuitor horeca, ci sa fie recunoscuta, pe piata romaneasca, pentru calitatea oferita, pentru profesionalism si proptitudine precum si pentru dechiderea fata de clienti prin oferte personalizate, consultanta in managementul operational sau in vanzari.

PRODUSELE AGROMOMTANA-DISTRIBUITOR HORECA

Clientii sunt asigurati ca produsele pe care le vor achizitiona provin de la producatori autorizati si certificati la cele mai inalte standarde specifice industriilor. De asemenea ambalarea si depozitarea acestora se fac in depline conditii de igiena iar livrarile vor fi facute cu flota auto proprie, in conditii de maxima siguranta si intotdeauna la timp.  

Gama de condimente cuprinde rozmarin, maghiran, cuisoare, oregano, busuioc, cimbru boia dulce, afumata si iute, piper etc

 Legumele si fructele congelate provin din surse verificate si certificate. Fie ca e vorba de fasole, mazare, porumb, conopida, telina, ardei, spanac, ceapa, cartofi sau vinete coapte, fie ca e vorba de coacaze, visine, afine zmeura sau mixuri de fructe de padure, toate sunt congelate imediat dupa recoltare astfel incat, prospetimea si proprietatile nutritive sunt pastrate. 

Dulceturile  si  compoturile sunt de asemenea facute din fructe provenite din surse sigure si de calitate. In oferta Agro Montana mai gasim fructe confiate, coapte sau uscate, produse de bacanie (faina, gris, zahar, ulei, otet, maioneza, mustar etc); paste fainoase,   seminte, conserve de legume si de peste, masline, muraturi.

Agro Montana este si unicul importator si distribuitor al produselor premium COPPOLA  Salerno, produse constand in conserve de rosii si fasole, paste, ulei de masline, orez, condimente si sosuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *