Ce jante sa aleg pentru masina mea?

Alegerea jantelor este capitala pentru masina. Si este un lucru care trebuie sa fie gandit foarte bine. O janta din tabla, de exemplu, nu va avea acelasi efect in ceea ce priveste condusul, ca si o janta din aliaj. Si pentru ca fiecare tip de janta are specificitatile sale si avantajele sale, iata care sunt cele ale jantelor din tabla si cele mai bune oferte de jante tabla la Vadrexim.

Jantele din tabla sunt in general, cele mai utile pentru masinile cu un pret mediu, cum ar fi citadinele, mini-citadinele, remorcile. Se pot folosi de asemenea si pentru rotile de rezerva.

Sunt jante asa-zise « de baza » pe care le putem regasi pe multe masini, chiar daca cele din aluminiu sau din aliaj incep sa devina din ce in ce mai populare.

Jantele din tabla sunt cele mai economice tipuri de jante de pe piata. Si chiar daca nu sunt atat de apreciate sau de populare, au o multime de avantaje. Chiar daca nu sunt atat de scumpe ca si cele din aluminiu, sunt mai robuste si pot sa suporte sarcini destul de importante.

Raportul calitate- pret al jantelor din aluminiu este indetronabil. Este adevarat ca nu sunt atat de estetice, dar raman totusi o buna alegere pentru cei care estetica nu este chiar cel mai important lucru.

Trebuie sa mai stiti ca jantele din tabla sunt perfecte pentru anvelopele de iarna. In sezonul rece sunt cele care asigura o siguranta optima si un confort maxim.

Astfel ca, daca vei alege oferte de jante tabla la Vadrexim, te vei bucura de cele mai rezistente jante. Rezista mult mai bine atunci cand este aruncata sare iarna pe drumuri.

Alege si tu oferte de jante tabla la Vadrexim si bucura-te de caracteristicile lor robuste, dar si de durata lor de viata mai indelungata.

Jantele din tabla sunt mai grele, asta inseamna ca anvelopele vor avea o mai buna aderenta pe drum cand ploua sau cand ninge afara.

Optand pentru acest tip de jante, te vei asigura de faptul ca vehiculul va ramane stabil si ca vei fi in deplina siguranta mai ales pe timp de iarna! Sursa Alcar.se

In plus, jantele din tabla sunt foarte usor de intretinut deoarece rugina, daca apare se poate elimina extrem de usor. Se pot proteja cu un strat de lac sau se mai pot curata din cand in cand cu jetul cu presiune.

Sunt cele care te vor seduce si te vor convinge si pe tine cu sigranta prin rezistenta si durabilitatea lor. Vor deveni cei mai buni compagnoni stabili mai ales pe timp de iarna, asta la cel mai avantajos pret. Sunt solutia optima pentru cei care pun mobilitatea pe prim plan.

Alegerea intre o janta de tabla si una de aluminiu depinde foarte mult de gusturile fiecarui sofer, dar si de buget, pana la urma. Pe de o parte, exista acea categorie a persoanelor care prefera sa pastreze jantele de origine si pe de alta parte, cei care vor sa schimbe look-ul masinii si sa opteze pentru jante din aluminiu. Tu in ce categorie te recunosti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *