Ce să faci dacă ai rămas cu ușa blocată?

reparatii si deblocari usi

Nu mai este ceva necunoscut sau stânjenitor să ți se blocheze o ușă.

Poate fi vorba de ușa de termopan de la balcon, cea din lemn masiv de la dormitor sau chiar ușa din metal de la intrarea în locuință. Situația nu este plăcută, însă nu este nici atât de gravă precum pare.

De ce se blochează o ușă?

Căldura și ceilalți factori externi sau uzura dată de trecerea timpului pot cauza blocarea ușilor. dacă este vorba de o ușă de tip mai vechi poate că a înțepenit sau chiar a ruginit. Acest lucru nu înseamnă însă că toată ușa este stricată, așa că nu aveți de ce să vă faceți griji. De obicei este vorba doar de o ială stricată sau cel mult un butuc care trebuie schimbat.

Să nu uităm nici de cazurile când se rupe cheia în ială sau uiți cheia și rămâi blocat pe dinafară.

Cum se poate debloca o ușă?

Pentru oricare din aceste situații există serviciile de deblocari usi și reparatii usi, care sunt obijnuiți cu asemenea situații.

Lăcătușii specialiști din București vă stau stau la dispoziție pentru a rezolva totul cât mai rapid și eficient, putând astfel să evitați situațile penibile.

Lăcătuși specializați de la firmele de deblocare uși dețin uneltele și instrumentele necesare pentru a debloca ușa ușor și repede, fără a produce pagube iar în cazul în care ușa necesită reparații, tot aceștia se vor ocupa ca ușa să arate din nou ca nouă.

Așadar evitați metodele clasice de a deschide ușa cu agrafa sau mai grav cu dalta și ciocanul pentru că riscați doar vătămarea sau chiar distrugerea totală a ușii, și lăsați pe lăcătușii specializați din București să vă  scoată din încurcătură într-un mod profesionist, elegant și rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *