Ce sa luati in calcul cand organizati un eveniment?

Cand vine vorba de un eveniment important, oamenii aleg sa sarbatoreasca cu o petrecere. La urma urmei, aceasta este  o modalitate extraordinara de a se bucura, fie ca este vorba de un botez, nunta sau aniversare. Dar, la fel ca in cazul oricarei planificari a evenimentelor, organizarea de evenimente ballroom Bucuresti poate fi un pic coplesitoare – mai ales daca nu ati planificat niciodata inainte, de exemplu daca organizati botezul copilului.

Mai jos sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le tineti minte si va ajuta sa incepeti sa va planificati evenimentul cat mai bine posibil.

organizare evenimente bucuresti

Alege locul cel mai bun

Evenimentele sunt, de obicei, tinute la un restaurant favorit, la casa sau la o petrecere. Problema cu gazduirea la domiciliul cuiva este curatarea necesara ulterioara, insa problema pe care multi parinti o au in cazul unui botez in a tine la un restaurant este ca nu este la fel de privat cum ar prefera. Locurile de petreceri intr-un ballroom sunt perfecte pentru evenimente deoarece acestea sunt private, confortabile si au adesea catering in incinta.

Planificati la fel de mult ca inainte

Oamenii ar trebui sa se bucure de evenimentul lor, astfel incat sa-si poata aminti pentru totdeauna. Ultimul lucru pe care doriti sa-l faceti este sa incercati sa setati mese, sa gasiti servetele suplimentare sau sa curatati o mizerie. Incercati sa planificati totul in prealabil – sau mai bine, lasati toata pregatirea si curatarea alimentelor pentru altcineva – pentru a va bucura pe deplin de eveniment. Din nou, gazduirea la un ballroom va avea grija de acest lucru.

Pentru bautura sau fara?

Decideti daca veti avea o sarbatoare “uscata”. In cazul unui botez, multi parinti aleg sa faca acest lucru pentru a pastra atentia asupra faptului ca este o petrecere pentru un copil. Daca gazduiti un eveniment, acest lucru poate ajuta la reducerea cheltuielilor dvs.

Sa aveti ceva pentru copii

Sarbatorile de botez au tendinta de a avea multi oaspeti copii. Asigurati-va ca vor fi distrati in timpul evenimentului, astfel incat sa nu se agite. Aceasta ar putea insemna angajarea unui animator pentru copii pentru a-i tine ocupati sau poate doar, pur si simplu, un DJ pentru a canta cantece pentru copii, astfel incat sa poata dansa. Chiar si o simpla “zona pentru copii” poate fi magic.

Marcati ocazia cu o bucatarie delicioasa

Nimic nu aduce o petrecere la viata ca si o mancare incredibila. Indiferent daca mergeti cu mediteraneene, indiene, americane, italiene, mexicane, grecesti sau orice alt tip de mancare uimitor, asigurati-va ca locul sau mesele pe care le selectati este cu adevarat delicios si ofera optiuni pentru orice oaspeti care pot avea restrictii dietetice ca alergii la gluten sau lactate.

Decide daca doresti sa oferi marturii

Multor parinti le place sa ofere oaspetilor ceva, ca si multumire pentru participarea la sarbatorirea copilului lor. Marturiile pot fi simple sau elaborate: optiunile populare includ batoane de ciocolata, mini-plante, cookie-uri personalizate, ornamente de pom de Craciun, acadele, magneti, pixuri. Decizia de a acorda sau nu marturii depinde in intregime de parinti si nu este o cerinta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *