Ce trebuie sa stii despre accesoriile pentru narghilea

ce-trebuie-sa-stii-despre-accesoriile-pentru-narghilea

Exista multi factori pe care trebuie sa ii iei in considerare atunci cand vrei sa cumperi o shisha, inclusiv originea narghilelei, a materialelor, inaltimea, optiunile pentru furtunuri multiple si pretul. Narghilelele moderne sunt fabricate in mod tipic in China, dar narghileaua traditionala provine din Egipt, Siria, Liban, Turcia si alte tari din Orientul Mijlociu si de-a lungul Mediteranei.

Narghilelele moderne sunt realizate prin tehnici moderne de fabricatie, in timp ce o narghilea traditionala este produsa manual. Este destul de usor sa distingi o narghilea moderna de una traditionala. Factorii distinctivi includ constructia, stilul si performanta.

Detalii despre narghilea si accesorii

Narghilelele au diferite inaltimi. Inaltimea reflecta calitatea fumului, dar si usurinta transportului. Practic, cu cat este mai inalta, cu atat este mai buna calitatea fumului, dar cu cat este mai mare si mai grea, cu atat este mai dificil de transportat si mutat. Dimensiunea narghilelei cu cel mai bun raport calitate / transport este de 65 centimetri inaltime.

Unele narghilele au un singur furtun, ceea ce nu este un lucru rau, pentru ca sunt ideale pentru uz personal. Dar daca doresti sa imparti cu alte persoane o shisha care are un singur furtun, va trebui sa schimbi mustiucul. In caz contrar, vei imparti nu doar narghileaua cu prietenii tai, ci si microbi. Daca stii ca vei folosi narghileaua pentru sesiuni de grup, este mai bine sa alegi o shisha cu doua sau patru furtunuri, si sa cumperi accesorii pentru narghilea cu ar fi mustiucuri din lemn sau din plastic.

Carbunii au diferite forme, dimensiuni, calitati si compozitie. Unii dintre ei sunt fabricati din surse naturale, cum ar fi lemn de nuca de cocos sau ramuri de copaci, iar altii sunt fabricati din material sintetic. Marimea si forma carbunelui trebuie sa fie suficient de mica si practica, pentru a se potrivi in creuzet. Carbuni de cocos, de dimensiuni ideale, si accesorii pentru carbuni, gasesti pe narghilea-egipteana.ro

Creuzetul pentru narghilelele moderne este in general facut din ceramica, mai degraba decat din argila, care este in general folosita pentru capatul traditional de narghilea. Diferenta este ca ceramica nu conduce caldura atat de bine, ducand la o experienta de fumat mai slaba. Distributia uniforma a caldurii inseamna mai putina ardere a tutunului si mai putina rearanjare a carbunelui. De asemenea, prelungeste durata sesiunii de fumat, deoarece aroma nu se diminueaza prin fumul dur.

Narghilelele si accesoriile traditionale se vand, in general, in Orientul Mijlociu, dar datorita cererii mari, acum poti gasi si in Romania atat online cat si in magazin de narghilele, produse originale, realizate manual, din cele mai bune materiale. Fara indoiala, odata ce ai invatat care sunt factorii si detaliile pe care trebuie sa le urmaresti atunci cand vrei sa cumperi o shisha,  vei gasi rapid narghileaua potrivita pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *